Ce obicei a adoptat Adela Popescu în Republica Dominicană: „Ziua șase parcă”. Vedeta face asta împreună cu Radu Vâlcan

Data publicării:

Adela Popescu a a adoptat un obicei sănătos în Republica Dominicană, acolo unde se află pentru a filma emisunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Adela Popescu se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ce se va difuza în curând pe Pro TV. Vedeta nu a plecat singură însă, ci însoțită de familia ei, aceasta fiind prima condiție pe care blondina le-a pus-o producătorilor emisiunii. Din cauza faptului că filmează pentru acest proiect timp de aproximativ două luni de zile, actrița nu se va mai bucura anul acesta de concediu și va rămâne doar cu momentele de relaxare pe care reușește să le petreacă după filmări. Așadar, când nu este în jungla dominicană, vedeta se răsfață cu soțul ei pe plajă, savurând fel de fel de bunătăți. Această mini-vacanță a făcut-o pe artistă să adopte și o schimbare în viața ei. De foarte multe ori, Adela Popescu a declarat faptul că nu practică aproape niciun fel de sport și că nu este fana efortului fizic. Vedeta și-a uimit fanii când a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care le-a arătat acestora că s-a apucat de alergat. Blondina face asta împreună cu soțul ei, cei doi având aproape o săptămână de când au adoptat acest obicei sănătos. 

Ce spunea Adela Popescu, înainte să plece în Republica Dominicană

Chiar dacă anul acesta nu s-a mai bucurat de vacanță, fiind implicată continuu în noi proiecte, Adela Popescu s-a arătat a fi recunoscătoare pentru faptul că poate prezenta această emisiune alături de Cabral. Înainte să plece în junglă, aceasta era extrem de curioasă să afle care sunt cei 12 concurenți curajoși, gata să-și înfrunte toate fricile, dar și cum vor arăta probele.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu... nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu. 

Cornel Palade, în jungla dominicană, la 70 de ani: „De orice îmi e teamă”. Actorul vrea să vină acasă cu marele premiu

 

 

Cabral, îngrozit de ce a găsit în jungla dominicană

Chiar dacă Cabral a mai fost plecat în Republica Dominicană, unde a prezentat și prima ediție a acestui show, prezentatorul a fost îngrozit și de această dată de condițiile grele pe care le oferă jungla.

„E o umezeală de doamne ferește, o căldură groaznică, niște țânțari...ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit. E nenorocire. Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca.”, a declarat și Cabral.

Citește și: Dana Budeanu, fotografie rară în costum de baie. Cum se menține vedeta în formă, la 43 de ani și ce aliment consumă în fiecare dimineață



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel