Lidia Buble, momente dramatice în cadrul unei emisiuni: „Nu pot. Nu-mi vine să cred”. Artista nu s-a putut opri din plâns / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video TikTok/ melekd28
Descriere foto: Captură video TikTok/ melekd28

Lidia Buble a trecut printr-o situație foarte dificilă, în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”.

Lidia Buble a acceptat să plece în experiența vieții ei „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, unde trebuie să-și înfrunte toate fricile și fobiile. Chiar dacă artista era conștientă de probele dure pe care trebuia să le confrunte în jungla dominicană, se pare totuși că neprevăzutul este la orice pas, iar temerile acesteia sunt mult mai mari, decât anticipase inițial. Asta reiese din una dintre probele pe care îndrăgita solistă a fost nevoită să le depășească, când a avut de mâncat un „Tarantula la grătar”. Solista s-a arătata a fi terifiată la început, când a văzut insecta aceea în farfurie, dar cu ajutorul încurajărilor primite de la colegii săi, aceasta a reușit să ducă proba la bun sfârșit.

„Nu pot. Nu-mi vine să cred ce fac, cât e de crocantă.”, a declarat Lidia Buble, vizibil șocată de ceea ce a putut să mănânce.

„Doamne, cum arată.”, a completat și Adela Popescu.

„Despre asta este vorba în acest experiment, despre puterea oamenilor de a trece peste temerile lor, peste fobii.”, a spus Cabral.

@melekd28 #foryou #foryoupage #fyp #fy #melekd28 #romania #tiktok ♬ sunet original - Melek

Lidia Buble, ipostază de infarct la piscină. Costumul de baie minuscul i-a lăsat artistei formele la vedere

Ce spunea Lidia Buble, înainte să plece în această competiție

Chiar dacă înainte să plece în această competiție spunea faptul că a acceptat imediat propunerea producătorilor, vedeta mărturisea încă de pe atunci faptul că gândacii se află pe lista fobiilor sale cele mai mari.

„Nu mi-a luat nici 10 secunde să spun da, pentru că atunci când e vorba de lucruri cât mai nebune, eu o să fiu acolo. Asta nu înseamnă că nu mi-e frică, dar sunt genul de persoană care iubește aventura și îmi place să-mi fac amintiri. Eu sunt convinsă că acolo o să întâlnesc oameni faini și o să ne facem amintiri. Singura mea temere este legată de reacțiile pe care o să le am. Eu am o fobie de orice înseamnă insecte, gândaci, sunt în stare să dau foc la casă. Vreau să-mi înfrâng temerea asta. În rest, nu mi-e teamă de nimic, îmi place să dorm la înghesuială. Mie nu mi-e frică de șobolani, nici claustrofobă nu cred că sunt. Trebuie să fac față la orice, nu-l îmbrățișez pe „nu”.”, a declarat Lidia Buble, înainte să plece în Republica Dominicană, pentru protvplus.

Lidia Buble, dezvăluiri despre marea dragoste: „Nu sunt o persoană cu care se trăiește foarte ușor”. Ce sfat a primit de la tatăl ei

Artista își dorește să ajungă în finală

Tot atunci, solista spunea faptul că, fără doar și poate, se vede în marea finală, pentru că este o fire extrem de competitivă. Cu toate acestea, Lidia Buble a spus faptul că va duce foarte mult dorul familiei în toată această perioadă.

„O să-mi lipsească foarte mult familia, pentru că noi vorbim foarte des, cam de două-trei ori pe zi. De fiecare dată când o să-mi vină să spun „Sunt celebru, scoate-m- de-aici” o să-mi dau două palme, pentru că eu mă văd undeva în finală, pentru că sunt o fire foarte competitivă. M-aș simți foarte prost să fiu înfrântă de o persoană de sex feminin.”, mai spunea atunci artista.

Răzvan Simion, declarație publică de dragoste pentru iubita sa: „Ne unesc pe vecie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel