Războiul dintre Gina Pistol și Dana Budeanu. Abia acum s-a aflat: „Eram la început cu Smiley”

Data publicării:

Gina Pistol a rupt tăcerea despre problemele pe care le-a avut cu Dana Budeanu.

Gina Pistol a fost invitată la podcastul lui Horia Brenciu, unde a vorbit despre un episod ciudat, care a avut loc la începutul relației cu Smiley, și care o vizează pe Dana Budeanu. Deși are numai cuvinte de laudă despre celebrul designer, Gina Pistol mărturisește că s-a simțit vizată de declarațiile făcute de Dana Budeanu. 

 „Dana Budeanu e simpatică, e o femeie foarte mișto, e smart. Are așa un umor… N-am fost eu de acord cu o chestie pe care poate nu a zis-o legată de mine… Eram la început cu Andrei și a făcut ea o postare. M-am simțit vizată, dar este o femeie smart și simpatică”, a mărturisit Gina, în podcastul lui Horia Brenciu.

VEZI ȘI: Gina Pistol, rețeta cu care l-a cucerit pe Smiley: „Așa l-am agățat”. Secretul relației de 7 ani dintre cei doi

Nici fosta iubită a lui Smiley nu a scăpat de „gura” Danei Budeanu

Dana Budeanu și Smiley sunt prieteni apropiați și chiar au colaborat din punct de vedere profesional, realizând împreună o colecție de haine. Cu toate astea, celebrul designer nu contenește să atace femeile din viața artistului. Deși despre Gina Pistol abia acum s-a aflat, Dana Budeanu a mai avut o ieșire, în urmă cu câțiva ani, în care a criticat-o pe fosta iubită a lui Smliley, pe Laura Cosoi, căreia i-a amintit „cât de bine arăta” când era într-o relație cu artistul. 


‘Tu ești o fată frumoasă. Te știu de la început, nu știu ce ai pățit’, a spus Dana Budeanu, în stilul caracteristic, despre actriță. ‘Odată cu sarcina și nașterea, nu știu ce ai pățit tu’, a continuat ea, dar nu s-a oprit aici. ‘În această plăpândă, a cărei viață de femeie s-a terminat’ și moare din momentul în care a rămas însărcinată și a născut.

‘Tu mai ții minte cum erai cand erai cu Smiley? Erai bine rău de tot! Pentru mine, care te cunosc, să te văd în langoșii ăia în picioare? Alea nu sunt sandale, sunt ceva inventat special să distrugă porcine. N-ai cum sa porți așa ceva!’, a continuat Dana Budeanu, nemulțumită de apariția Laurei Cosoi în sandale cu talpă puțin mai groasă.
‘Tu ești mișto și natural. Tu erai o bună!’, a mai spus vedeta TV. ‘Nu e rușinos să fii bună, să fii sexy, să-ți pese de tine’, a certat-o Dana Budeanu pe Laura Cosoi, în ură cu ceva timp

VEZI ȘI: Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

 


Gina Pistol, confundată cu Delia

Tot în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Gina Pistol a povestit cum fiica ei o confundă cu Delia, de câte ori o vede pe artistă la televizor. 

„Delia e foarte simpatică, îmi place de mor. Fii-mea când o vede pe Delia zice: mama! Zic: mama e aici lângă tine, ar vrea mama să cânte ca Delia. Și Loredana e simpatică”, a spus iubita lui Smiley. 

Cum a slăbit Gina Pistol 20 de kilograme, după naștere: „Mâncam animalic. Nu am mai făcut sport deloc de 4 ani”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel