Gina Pistol, rețeta cu care l-a cucerit pe Smiley: „Așa l-am agățat”. Secretul relației de 7 ani dintre cei doi

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Gina Pistol a vorbit despre începutul relației cu Smiley și a scos la iveală mai multe lucruri inedite, știute de foarte puțini oameni. 

Gina Pistol a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, unde a făcut mai multe dezvăluiri inedite din viața de mamă, dar și din viața de cuplu. Prezentatoarea și Smiley au fost întotdeauna extrem de discreți, când vine vorba de viața personală, astfel încât foarte puțină lume știe cum cei doi s-au cunoscut sau cum frumoasa vedetă și-a cucerit actualul partener. 

„Mă mai întreba lumea ce stil sunt eu.. sunt femeia cameleon, cred că le conțin pe toate. Bărbatul meu trebuie să mă echilibreze și să mă lase să fiu eu așa cum sunt. Eu mă cert cu pasiune, cu venă umflată. Andrei este foarte echilibrat, diplomat, atunci când ia o decizie stă și o gândește înainte. Eu sunt opusul lui. Dacă îmi vine să spun ceva, orice, nu contează că dau foc la ce-i în jurul meu, spun. El are o maturitate, e foarte echilibrat. Facem șapte ani la anul, în martie. Se împacă bine cu felul meu de-a fi și asta am apreciat cel mai mult la el. 

Înainte să încep relația cu el, eram îndoielnică, mă întrebam dacă o să găsesc un om ca mine, simplu. Îmi doream să fie omul potrivit pentru mine, să fie un om bun, bun pentru mine.”, a declarat Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu. 

VEZI și: Ritualul peste care Gina Pistol și Smiley nu trec, de când au devenit părinți: „E cel mai bun exerciţiu de cardio”

 

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley

Spre deliciul fanilor, Gina Pistol a scos la iveală modalitatea inedită prin care și-a cucerit actualul partener de viață. Totul a pornit de la o rețetă, care astăzi a rămas desertul preferat al îndrăgitei prezentatoare.

„Eu sunt foarte sinceră și Andrei (n.r. Smiley) mă mai ceartă câteodată. Noi, la început, vorbeam prin mesaje, îi trimiteam bancuri, meme-uri, îl făceam să râdă, așa l-am agățat. Eu mâncam într-o zi gomboți și m-a întrebat el ce fac și i-am trimis o poză. Și îmi zice „Ce poftă am, ce aș mânca”. Și i-am zis că îi fac, când mă întorc în București. Și am zis că gata, l-am agățat. I-am făcut gomboți, pentru prima dată, dar mi-au ieșit atât de buni.  A stat vreo trei ore la mine atunci.”, a mai spus prezentatoarea.

 

Când vine vorba despre momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată, Gina Pistol recunoaște faptul că ea a fost cea care a făcut primul pas.

„El nici nu cred că m-a observat, dar eu mă uitam la el cum cântă, știam că e și singur și zic „Ce băiat drăguț.” Noi încă ne întrebăm de când suntem împreună. Cred că eu i-am dat lui telefon prima.”, a continuat ea. 

„Minte că are un copil cu Smiley”. Acuzațiile șocante primite de Gina Pistol. Cum a reacționat prezentatoarea

 

Gina Pistol, confesiuni din viața de mamă

Chiar dacă venirea lui Josephine pe lume a adus cea mai mare împlinire, atât în viața artistului, cât și în viața Ginei Pistol, vedeta recunoaște faptul că îi lipsesc momentele și pasiunile pe care le practica înainte de a rămâne însărcinată.

„De când am devenit mamă, am lipsit din viața mea. De la șase luni de sarcină. Îi spuneam lui Andrei că mi-e dor de mine. E foarte greu să fii părinte, să fii și divă pe sticlă, și pe Instagram, și femeie în casă.. am foarte multe roluri care mă sug de energie. Eu, ca să fiu o mamă bună, trebui să fiu puțin și... și am uitat de mine. Și am zis că la anul o să ă ocup mai mult de mine. Primul lucru este fotografia, fac niște poze faine, artistice. Pe locul doi ar mai fi muzica, îmi place. Îl bat la cap pe Andrei să-i facem o piesă fetiței noastre.”, a mai dezvăluit Gina Pistol. 

Gina Pistol, îmbrăcată în rochie albă. Fanii au reacționat imediat: „Vrem să te vedem miresică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel