Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram
Descriere foto: Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu a vizualizat un videoclip postat de Andreea Bălan pe rețelele de socializare, despre care nu are deloc o părere bună. 

Dana Budeanu este una dintre cele ma transparente persoane publice de la noi din țară. Vedeta spune întotdeauna lucrurilor pe nume, indiferent despre cine este vorba sau de consecințele care ar putea apărea ulterior. Același lucru l-a făcut și când a vizualizat un videoclip postat de Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare. Vizibil fericită, artista dansa cu una dintre fetițele ei, făcând mișcări destul de alerte și rapide. Se pare că Dana Budeanu nu a privit cu ochi prea buni acest lucru, considerând întreaga situație drept o „mascaradă”.

„Dansul miresei sau nu știu ce a făcut Andreea Bălan. Ce să zic... copiii poate la 18 ani vor cere și despăgubiri. Ce să mai zic.. ei nu-și dau acordul să fie măscăriți în felul acesta.”, a fost declarația făcută de Dana Budeanu. 

Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă: „Sunt o mireasă frumoasă. Mie îmi place să iubesc”

@fyp.dana_budeanu

 

♬ sunet original - CONT ACTIV????❤

Cum își educă Andreea Bălan fetele

Andreea Bălan își crește singură cele două fete, după divorțul de George Burcea. Ella și Clara merg doar în unele weekenduri la tatăl lor, în restul timpului fiind în grija celebrei soliste. În acest sens, Andreea Bălan recunoaște faptul că le oferă tot ce vor celor două fete, urmând același exemplu pe care, la rândul ei, l-a primit în familie. 

„Ele mereu mă întreabă când vin acasă ce le-am adus. Clara, mai ales, îmi zice „ce-ai adus azi?”. Ieri (nr. luni) le-am adus medicamente pentru că sunt răcite, zilele acestea stau acasă, nu le-am dus la grădi, dar în general le aduc ceva mic, simbolic. Așa făcea și mama mea cu mine. Când venea de la serviciu îmi aducea ceva. Fie că este o bomboană, nu contează, să știe ele că le aduc ceva în oraș. În mașină am tot timpul ceva: bomboane sau bănuți de ciocolată. Dacă se întâmplă să nu am timp să le iau, am în casă un dulap unde am turtă dulce și mă fofilesc cumva, mă duc la sertare, iau turtă dulce și le zic că le-am adus ceva.”, a declarat Andreea Bălan, potrivit Ego.ro

Citește și: Suma pe care Andreea Bălan o cere pentru un eveniment privat: „Întotdeauna am cerut un pic sub valoarea...”

Cum le responsabilizează vedeta

Totuși, chiar dacă recunoaște că le cumpără tot ce vor, Andreea Bălan încearcă, în același timp, să le și responsabilizeze pe micuțe, astfel încât acestea să nu devină prea răsfățate. Așadar, din când în când, Ella și Clara donează jucării pentru copiii fără posibilități, dar își strâng chiar și proprii bani.

„Mami săraca a muncit înainte să vină ele pe lume, a muncit mult. Însă trebuie să existe un echilibru pentru că deși eu le răsfăț, cum spui, eu le explic că mami muncește, mami aleargă și că trebuie să apreciem jucăriile, să nu le stricăm că alți copii poate nu au. Din când în când ele  mai fac câte un ghiozdănel pe care îl dau cadou altor copii. Le ducem la Satele SOS sau facem ceva în acest sens și atunci ele apreciază ceea ce au și nu vor crește niște fetițe care cred că li se cuvine totul”, a mai povestit Andreea Bălan, pentru sursa citată. 

Andreea Bălan, motivul pentru care nu are iubit: „Tații pleacă, văd copiii în weekend”. Cum trebuie să fie viitorul partener al artisteiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel