Ramona Olaru a reacționat, după ce s-a spus că l-a prins pe Cătălin Cazacu în pat cu amanta: „Ceva program camera ascunsă”

Data publicării:

Ramona Olaru a oferit primele declarații cu privire la o posibilă infidelitate din partea fostului logodnic. 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o iubire extrem de presărată cu sare și piper, care s-a încheiat însă brusc. Din primele informații care au apărut în mediul online, se pare că frumoasa asistentă de la Neatza s-a decis să rupă logodna lângă cel cu care și-a petrecut mai bine de un an de zile. De  atunci, au apărut mai multe ipoteze cu motivele ce ar fi produs această ruptură neașteptată, iar ultima spune să sportviul ar fi înșelat-o pe blondină. Ba mai mult, aceasta chiar l-ar fi prins în pat pe Cătălin Cazacu cu misterioasa domnișoară, moment în care s-a decis să rupă orice legătură cu el. În acest sens, Ramona Olaru a oferit și prima reacție pe marginea acestui subiect delicat, dar de interes pentru fani. 

“Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați. Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent care este minunat”, a declarat, pentru Playtech Știri, Ramona Olaru.

Te-ar putea interesa și: „Nu aveam nici 2 lei să mănânc”. Ramona Olaru, confesiuni tulburătoare despre începuturile carierei sale

Ramona Olaru ar fi implicată într-o nouă relație

Au trecut peste două luni de la despărțirea de Cătălin Cazacu, iar vedeta de la Neatza pare că nu pierde timpul. Din imaginile surprinse de cancan, dar și din imaginile pe care le afișează mereu în mediul online, se pare că aceasta se iubește cu un milionar, în prezent. Potrivit sursei citate, ar fi vorba despre Mircea Babagianu, acesta fiind cu 9 ani mai mic decât blondină. Tânărul deține o linie importantă de haine, conduce o mașină de lux în valoare de 100.000 de euro, fiind fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița.

Și, se pare că dragostea dintre cei doi este foarte aprinsă, iar bărbatul încearcă să-și surprindă noua cucerire cu fel de fel de atenții, Ramona Olaru afișându-se aproape zilnic cu buchete impresionate de flori în mediul online. 

Te-ar putea interesa și: Vedeta care a plecat brusc de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. A rupt contractul cu Antena 1: „Am renunțat la emisiune”

 

„Nu știu cine este Cătălin”

Cu puțin timp înainte de a fi „prinsă” la brațul lui Babagianu, Ramona Olaru declara însă tare și răspicat că este o femeie singură și, cu toate acestea, este extrem de împlinită și fericită cu viața din prezent. Mai mult, aceasta a lansat și câteva declaranții controversate despre fostul iubit, despre care spune că nu știe nimic cu adevărat, chiar dacă și-a petrecut foarte mult timp lângă el.

„Nu știu cine este Cătălin. Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită. Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit”, declara frumoasa blondă, la momentul respectiv.

VEZI și: Cătălin Cazacu, ritualul ciudat pe ca îl are în fiecare dimineață: „Stau vreo 15 minute și plâng”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel