„Nu aveam nici 2 lei să mănânc”. Ramona Olaru, confesiuni tulburătoare despre începuturile carierei sale

Data publicării:

Ramona Olaru a povestit cât de greu a fost parcusul ei spre succesul pe care îl are astăzi. 

Ramona Olaru nu s-a ascuns niciodată de la a recunoaște faptul că a trăit o copilărie simplă, la țară, unde posibilitățile materiale erau extrem de reduse, spre deloc, uneori. Vedeta a trecut prin mai multe meserii, până să ajungă să fie asistentă TV.

Ramona Olaru, confesiuni tulburătoare despre începuturile carierei sale

Recent, blondina a fost invitată în cadrul podcast-ului „Ameritat„ cu Nasrin, acolo unde a vorbit despre mutarea sa la București, dar și de greutățile pe care le-a întâmpinat în drumul său spre succes. 

”M-am mutat în București la 19 ani. Eu tot timpul am făcut lucrurile așa cum îmi vin pe moment. Eu munceam acolo la mine, în zonă, după ce am terminat liceul, am dat și la facultate. M-am dus timp de doi ani de zile, dar nu era ceea ce îmi plăcea. Învățam mecanic testele de pe net, ca după să mă duc să dau examenele. Chiar m-am gândit la un moment dat, de ce fac asta, că nici nu știam nimic și știam că nu o să profesez. Nici nu-mi plăcea, pentru că era ceva cu contabilitate și mie nu-mi plăcea matematica deloc. Atunci mi-a venit ideea să-mi strâng niște bani și să vin la București și să-mi găsesc ceva de făcut. La momentul respectiv eram ospătăriță, mi-am strâns niște bani, mi-am făcut un bagaj, mi-am căutat pe net o chirie și am venit direct la București. Începutul a fost groaznic. Când am ajuns la acea chirie pe care o văzusem pe net, era un apartament cu trei camere. În două camere erau două fete, iar eu urma să stau în cealaltă cameră. Apartamentul era la etajul 10, am urcat cu bagajul în mână, pentru că nu mergea liftul. Când am ajuns la cameră, mi-a arătat-o și mi-a zis că nu vrea să-i plătesc cu bani, ci altfel. Când am auzit asta, mi-am luat imediat bagajul și am plecat.

M-am așezat pe o bordură, pe marginea străzii și m-am gândit că nu pot să mă întorc acasă, pentru că nu voiam să creadă lumea că am dat greș. Pe lângă asta, mai avusesem și o ceartă cu mama, care nu era de acord să plec. Între timp, aveam niște colegi din liceu, care intraseră la facultate în București și îmi tot scriau să vin la București, să ieșim. Mi-am amintit de ei și i-am sunat, le-am explicat în ce situație sunt și i-am rugat să mă țină și pe mine câteva zile până îmi găsesc altă chirie. Astfel, am stat șase luni de zile la cămin, cu patru băieți în cameră. Eram fratele lor. Eu tot îmi căutam chirie și nu găseam și unul din băieți mi-a propus să mă înscriu la facultate, în felul acesta aveam și căminul asigurat. Am început să muncesc ca hostess, m-am înscris la facultate, am intrat la buget, am fost patru ani la buget, m-am dus și la master, tot la buget. Le-am făcut pe toate și mi-a și plăcut. S-au legat toate și de atunci am legat job-uri de job-uri. Ulterior am ajuns în televiziune. ”, a povestit Ramona Olaru. 

Ramona Olaru: ”Nu aveam nici 2 lei să mănânc”

„La început a fost foarte greu. Nu aveam nici 2 lei să mănânc, dar au fost niște oameni prin jurul meu care m-au ajutat. Unul dintre băieți lucra într-o agenție și mă ajuta să mă mai duc la câte un eveniment ca hostess și mai câștigam câte 100 de lei pe săptămână. Aveau valoare acei bani, pentru că mă ajutam de ei. Și acum au, dacă știi cum să îi gestionezi. Te descurci să mănânci o săptămână. Cu toate astea, nu am clacat. Pentru că nu am fost destul de matură și nu am avut o educație mult mai bună, ca să fiu mult mai deschisă la minte, vedeam totul super simplu. Am văzut că atunci când îmi e greu, atunci mi se întâmplă și mult bine și lucrurile frumoase. De acolo am pornit și cu încrederea de sine și optimismul în orice situație. Nu mi-am permis nici măcar o dată să cad sau să sun pe cineva să mă ajute. Oricum nu aveam pe nimeni, dar ca idee. ”, a mai spus blondina. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel