Vedeta care a plecat brusc de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. A rupt contractul cu Antena 1: „Am renunțat la emisiune”

Data publicării:
Cuza, Ramona Olaru, Dani Oțil, captură video Youtube
Descriere foto: Cuza, Ramona Olaru, Dani Oțil, captură video Youtube

Echipa de weekend de la Neatza cu Răzvan și Dani a suferit câteva modificări, spre surprinderea fanilor. 

Echipa matinală de weekend de la Neatza cu Răzvan și Dani a suferit o schimbare bruscă, spre mirarea fanilor. Irisha a dispărut din emisiune, iar în locul ei a venit Flavia Mihășan, fosta asistentă din cadrul matinalului de pe Antena 1. Toată lumea a fost curioasă să afle cum stă situația și care este motivul pentru care stilista a dispărut deodată de pe micile ecrane. Așadar, pentru a pune capăt speculațiilor, vedeta spune că decizia i-a aparținut întrutotul, întrucât nu mai făcea față cu proiectele pe care le are în desfășurare. 

“Am plecat pentru că mi se suprapunea programul de la Antena 1 cu mai multe proiecte. Așa că nu mai puteam merge și la filmările de acolo. Fac styling pentru diverse videoclipuri, lucrez cu diverși artiști și cu reviste de specialitate. Și atunci, pentru că acest job îmi ocupă mult timp, am fost nevoită să renunț la ceva… Și am renunțat la emisiune”, a spus Irisha, potrivit click.

Citește și: Stresul și oboseala l-au trimis direct la spital. Dani Oțil: Am vomitat de la nouă seara până la cinci dimineața. Am visat că aveam picioarele rupte

Ce spune despre revenirea în televiziune, în viitor

Aceasta spune că nu-și dorește să renunțe definitiv la televiziune, însă pentru moment spune că avea nevoie de o pauză. Mai mult, Irisha se mândrește deja cu nume mari din industria muzicală pe care le-a îmbrăcat. Bruneta și-a descoperit pasiunea în cadrul emisiunii de pe Kanal D, iar după a decis să facă mai multe cursuri, pentru a se și specializa în acest domeniu.

”E mult spus am renunțat, nu am renunțat la TV, doar că am luat o pauză. Recent l-am îmbrăcat pentru trei videoclipuri pe Emilian, am lucrat cu Nicoleta Nucă, cu Radu Ștefan Bănică Jr. Pot spune că am fost la Bravo ai stil și asta mă califică în acest domeniu. În plus, am făcut o școală de styling, tot aici în România, dar și una în Statele Unite ale Americii”, a continuat aceasta, pentru sursa citată.

VEZI și: Dani Oțil, enervat la culme de unul dintre clienții restaurantului său: „Avem niște țărănoi printre noi cu niște mega mașini...”

Flavia Mihășan a revenit pe micile ecrane

Surprizele nu s-au oprit aici însă, căci în locul Irishei, și-a făcut din nou apariția Flavia, fosta asistentă din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta s-a retras din televiziune în momentul în care a rămas însărcinată, în locul ei venind Ramona Olaru, care   a rămas și până astăzi în echipă. Așadar, Flavia a fost extrem de fericită să le dea fanilor săi vestea cea mare, aceea a revenii în atenția publicului. 

„Am lipsit multă vreme. Mult, dar cu motivele cele mai întemeiate din lume. 
De ceva timp însă, am simțit că mă pot desprinde ușor, ușor de rutina cu care m-am obișnuit în ultimii ani așa că am trimis o intenție în univers și am revenit în echipa Neatza cu Răzvan și Dani.

De aici încolo ne vom vedea mult mai des și abia astept! :)
Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și de energia frumoasă pe care mi-ați transmis-o…mi-au folosit maxim, pentru că am avut mari emoții azi! ????????
Am ajuns acasă și pentru ora de nani…așa că…e vis!”, scris acum ceva timp Flavia pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel