Cătălin Cazacu, ritualul ciudat pe ca îl are în fiecare dimineață: „Stau vreo 15 minute și plâng”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram

Cătălin Cazacu a dezvăluit cum se pregătește în fiecare dimineață pentru emisiunea matinală de pe Antena Stars.

Cătălin Cazacu este moderatorul emisiunii matinale de pe Antena Stars, alături de Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț. Totuși, chiar dacă a trecut deja un an de când sportivul apare pe micile ecrane, acesta spune că nu se obișnuiește deloc cu programul la care trebuie să se trezească în fiecare dimineața. Mai în glumă, mai în serios, fostul iubit al Ramonei Olaru a declarat faptul că îi vine în fiecare dimineață să plângă, după care își amintește motivele pentru care are nevoie de un job. 

„Ritualul este același. Mă ridic și mă pun în fund. În primul rând, când a sunat ceasul, trebuie să sar în secunda aia din pat, pentru că dacă nu am sărit este sfârșitul Lumii. Apoi stau vreo 15 minute și plâng. Deci plâng. Știi desenul cu Sandy Bell, aia care plângea de îi săreau lacrimi șiroaie? Așa plâng eu de îmi sar lacrimile. După 15 minute de plâns, îmi dau seama că am rate la bancă, sunt sărac, și după aia mă ridic și mă duc la muncă pentru că îmi dau seama că or să mă dea afară și nu o să mai am cu ce să plătesc. Așa că este o motivație foarte bună să te ridici din pat', a declarat Cătălin Cazacu, potrivit ego.ro.

Te-ar putea interesa și: Ramona Olaru, apariție incendiară în plină iarnă. A scăpat de orice inhibiție și s-a fotografiat dezbrăcată / FOTO

Cătălin Cazacu, întâmplare amuzantă într-o dimineață

Acesta spune că într-o zi chiar a avut parte de o întâmplare mai amuzantă, când nu și-a pus alarma să sune la 6 dimineața, ca de obicei, ci la miezul nopții. 

„Zoia, producătoarea mea, știe că dacă până la ora 6:30 nu am apărut online pe whats app sau în social media, știe să trimită șoferul la mine acasă. Eu am alarma care sună la 6:00, dar mai am o grămadă de alarme puse ulterior și mai am una la 6:10 care trebuie să sune tot timpul tare. Pe aia o pun în fiecare seară pentru că nu mai am când să o mai setez.

Într-o noapte, mai mahmur așa, în loc de ora 6:10, am pus-o la 1:10. Acum ceasul a sunat, eu m-am trezit, m-am ridicat din pat, mi-am făcut plânsul, m-am dus în baie, mi-am făcut duș, apoi m-am dus la frigider, mi-am făcut de mâncare, apoi am deschis televizorul. Când am deschis televizorul mi s-a părut ceva suspect, dar era Ziua Unirii și când am văzut că nu sunt știrile mi-am zis că ia uite ce noroc pe toți, numai eu nu am liber, eu sunt singurul prost care merge la muncă. Am mai înjurat un pic și apoi am dat să iau telefonul și să plec. Când iau telefonul…1:45', a completat acesta, potrivit sursei citate.

Citește și: Cătălin Cazacu, cu ochii în lacrimi: „Vreau să îi reproșez că a plecat și nu a anunțat”

„Eu mai ațipesc între pauze”

Mai mult, Cătălin Cazacu recunoaște faptul că uneori, pe timpul pauzelor de publicitate, acesta obișnuiește uneori să mai închidă ochii, pentru a se mai odihni. 

„Crezi că m-am dus la redacție când mi-a sunat alarma la 1:10? Nu. M-am dezbrăcat, m-am pus în pat și la 6:00 am reluat rutina. Doar că de data asta erau știrile pe post. Doar nu era să mă duc de la ora aia la redacție. Eu mai ațipesc între pauze. Nu că dorm, am momente în care simt așa cum se rupe filmul. Norocul este că suntem trei prezentatori, mai avem și crize de râs, dar mă distrez foarte tare”, a încheiat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel