„Nu e ușor cu mine, credeți-mă”. Ce vede Raluka la un bărbat cu 22 de ani mai mare decât ea

Data publicării:
Raluka, foto Instagram
Descriere foto: Raluka, foto Instagram

Raluka are vești care uimesc fanii. Vedeta și-a găsit perechea, deși ține la distanță multe dintre aspectele din viața personală.

Raluka este recunoscută în întreaga țară datorită talentului său muzical, excelând în acest domeniu. În ciuda acestei faime, cântăreața a ales să-și păstreze viața personală într-un con de umbră. Nu și-a expus partenerii de viață și a preferat să-și trăiască poveștile de dragoste departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, recent a mărturisit câteva detalii despre bărbatul care îi aduce fericirea în prezent. Iată ce a mărturisit.

La sfârșitul anului s-ar fi anunțat cine a reușit să cucerească inima cântăreței. Raluka s-a îndrăgostit iremediabil de Guy Kouris, un afacerist evreu în vârstă de 55 de ani, pe care l-a întâlnit în timpul unei vacanțe în Mexic. Acesta deține un resort într-o stațiune exclusivistă de acolo. Deși există o diferență semnificativă de vârstă între ei și afaceristul este divorțat și are patru copii, aceste aspecte nu au fost o problemă pentru vedeta noastră.

20 de ani e cea mai mare diferență

Ba chiar Raluka a mărturisit într-o emisiune de radio că nu se simte în armonie cu bărbați mai tineri sau de aceeași vârstă cu ea. Deși nu se expun în spațiul public și nu există fotografii cu ei împreună, tânăra pare să aibă planuri mari de viitor alături de partenerul său.


„Nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbații mai tineri-n.r.). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență (pe care a avut-o într-o relație-n.r.) și funcționează în continuare”, a recunoscut Raluka, pentru Cancan.

Are începuturi modeste

Cu toate că în prezent se bucură de un mare succes și este apreciată ca o talentată cântăreață, Raluka a avut un început modest și a trecut prin multe eforturi pentru a ajunge acolo unde se află acum. Într-un interviu recent, artista a dezvăluit că pasiunea pentru muzică i-a fost descoperită încă de la o vârstă fragedă și că, de mică, a participat la numeroase concursuri și festivaluri. Cu o ambiție de neclintit, primul ei concert a avut loc la vârsta de doar 12 ani, când a cântat la o nuntă.

 „Cântam pe casa scării alături de câţiva copii, m-a auzit iubitul surorii mele şi i-a spus mamei mele că ştiu să cânt frumos – cred că mă ajuta şi acustica atunci – şi că ar trebui să mă dea la o şcoală de muzică. După aceea au urmat festivaluri, concursuri şi chiar concerte.

Primul a fost la 12 ani, am cântat la o nuntă. După ce am terminat şcoala, am venit la Bucureşti, am participat la o emisiune-concurs pe care nu am câştigat-o şi da, am fost în faţa unui juriu. Dar asta nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat. La scurtă vreme după asta, am început colaborarea cu DJ Sava. Restul poveştii îl ştiţi”, a declarat Raluka, pentru okmagazine.ro.

Vezi și: Raluka, probleme de sănătate. Motivul pentru care nu poate participa la Survivor: „Nu prea îmi mai permit să risc cu nimic”

Vezi și: Connect-R și Raluka, atingeri interzise: "Lasă-mă să te...". Imagini senzuale cu cei doi artiști, așa cum nu i-ați mai văzut

Vezi și: Raluka, noi detalii despre starea mamei sale, după operația de diabet: „A slăbit, ba chiar este mai slabă decât mine” / VIDEO

Vezi și: Raluka, în depresie din cauza acneei: „Mă izolam până se mai remediau problemele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel