Raluka, probleme de sănătate. Motivul pentru care nu poate participa la Survivor: „Nu prea îmi mai permit să risc cu nimic”

Raluka a vorbit despre problemele de sănătate care o împiedică să participe la Survivor. 

Raluka a dezvăluit că de anul trecut a aflat că are probleme la inimă, astfel că a început să acorde o importanță mai mare sănătății. Acesta ar fi și motivul pentru care a refuzat participarea la Survivor România, deși, spune ea, dacă ar fi concurat, cu siguranță ar fi reușit să ajungă până în finală. 

„La Survivor e un pic mai greu. E un concurs în care m-aș adapta foarte repede și aș dori să rămân până la final, doar că, din păcate, anul trecut, nu prea vorbesc eu despre problemele astea, dar, na, dacă tot m-ai întrebat… Am avut niște probleme de sănătate și nu prea îmi mai permit să risc cu nimic.', a dezvăluit Raluka pentru Fantik.ro.

Vedeta spune că riscurile sunt însă mult prea mari, astfel că nu își permite să se pună în pericol. 

„Sper că nu sunt probleme grave. Am avut niște probleme cu inima și sper să nu fie nimic grav. N-aș vrea să risc, mai ales că e umezeală foarte mare acolo, în fine. Mi s-a propus în fiecare an să particip, de către ambele televiziuni”, a continuat Raluka.

VEZI ȘI: Raluka, noi detalii despre starea mamei sale, după operația de diabet: „A slăbit, ba chiar este mai slabă decât mine” / VIDEO


Raluka: „Eu nu mai arăt impecabil, doar că eu știu cum să maschez defectele, în ultima perioadă”


Și Spectacola a stat de vorbă cu Raluka, la unul dintre primele evenimente la care a participat, în ultimii doi ani. Superbă ca întotdeauna, plină de energie și cu zâmbetul pe buze, artista nu ne-a acceptat complimentele și ne-a mărturisit că „nu mai arată impecabil” și că nu a mai mers la sală de trei ani. 

VIDEO:

 

 

„Eu nu mai arăt impecabil, doar că eu știu cum să maschez defectele, în ultima perioadă. Nu am mai fost la sală de trei ani. Nu am cum să arăt întotdeauna minunat, dar accept asta. Nu vreți să știți cât am supt burta asta toată seara și o să tot fac asta, în continuare. Încerc să mă mențin din alimentație, asta este prima, și a doua este din fericire, pentru că sunt fericită. Fericirea mea este produsă de către carieră, pentru că este înfloritoare, în ultima perioadă, familia, pentru că este sănătoasă și asta este cel mai important lucru pentru mine.

Deși, cariera mă pune pe drumuri sunt obișnuită de ceva ani să fac asta. Într-adevăr, la un moment dat intervine această uzură fizică, care chiar este cam multă, uneori. De asemenea, intervin și problemele de sănătate, chiar dacă nu le vedem și, în momentul în care ne lovesc, o fac așa din plin. În continuare îmi place foarte mult ceea ce fac, chiar dacă este complicat. Eu nu am fost genul de artist care a fost întotdeauna în top-uri și mi-a fost viața extrem de ușoară și a lucrat echipa pentru mine și a fost totul minunat. Eu am cam muncit singurică și de când am o echipă care chiar muncește pentru mine și cu mine, reușim cât de cât să susținem situația”, a declarat Raluka pentru Spectacola. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 10 iun 2023, 17:53 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience