Raluka, în depresie din cauza acneei: „Mă izolam până se mai remediau problemele”

Data publicării:
Raluka, foto Instagram
Descriere foto: Raluka, foto Instagram

Raluka a trecut pin stări cumplite din cauza problemelor pe care le avea cu tenul.

Raluka este una dintre cele mai apreciate voci din România. Pe lângă talent, artista este extrem de admirată și pentru felul în care arată. Artista face sport  constant și își păstrează silueta impecabilă. 

O singură problemă a incomodat-o pe vedetă, cu ani în urmă: acneea. Artista nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre drama prin care a trecut, atunci când tenul ei era acoperit de acnee, lucru care a și băgat-o în depresie. Ea mărturisește că ajunsese să se izoleze, în momentele în care acneea își făcea apariția. Din fericire, tratamentele dermatologice au ajutat-o să scape de această problemă. 


„Când te confrunţi cu problema pe care ai impresia că nu o poate rezolva nimeni, ajungi destul de uşor la depresie. Pentru că alergi la toţi doctorii şi iei toate tratamentele posibile. Am avut perioade foarte dificile, în care mă izolam până se mai remediau problemele. Şi perioade în care mă resemnam cu ideea că aşa voi fi toată viaţa. Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit. Şi să mă vindec într-un procent destul de mare încât să nu mai intervină frustrările”, a povestit artista pentru ego.ro.

Cum se menține cântăreața în formă

Raluka arată într-o formă fizică de invidiat, foarte multe persoane fiind curioase de secretul care stă în spatele siluetei sale. Artista spune că sportul este, cu siguranță, un factor principal cu ajutorul căruia reușește să nu acumuleze kilograme în plus, însă mai are încă un truc important.

"Nu am niciun secret, asta îmi este cumva și gena, dar sunt o persoană foarte activă. Nu prea stau foarte mult locului și, în cazul în care simt că mi-am ieșit puțin din formă, pentru că sunt om și eu, întotdeauna știu cum să mă îmbrac, să maschez anumite lucruri. În momentul în care arăt bine mă îmbrac să pară că am arătat bine întotdeauna.", a declarat Raluka pentru Spectacola.

La ce aliment NU poate renunța Raluka

Chiar dacă este extrem de atentă cu silueta ei, artista recunoaște însă faptul că are un obicei alimentar mai puțin sănătos, la care nu poate renunța.

"Sunt om, de multe ori îmi ies din formă și, când observ asta, am grijă la ce mănânc și fac sport. În general, sunt activă destul de mult, din punct de vedere fizic. Pentru mine nu există să nu mănânc ciocolată, nu pot să trăiesc fără ea. Carne nu mănânc de aproape 4 ani. Nu mi-a fost deloc greu să renunț la ea, sunt îndrăgostită de animale. Mănânc și foarte puțin pește, mai rar. În general sunt cu legumele, mănânc și carbohidrați, nu mă feresc de ei, dar nu extrem de mult.", a mai dezvăluit Raluka.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel