Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, divorțează de al doilea soț. Bărbatul a confirmat separarea: „De câteva luni bune”

Data publicării:

Raluca Pastramă a ajuns în pragul celui de-al doilea divorț.

Un nou divorț neașteptat a surprins showbiz-ul românesc. Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, și partenerul său de viață Ibrahim Ibru au ajuns în pragul despărțirii. Bruneta formează o relație cu acesta de la scurt timp după despărțirea de artist, iar cei doi au împreună și o fiică, al treilea copil al acesteia. Se pare însă că despărțirea nu a venit recent, ci s-a întâmplat deja de ceva vreme, însă, cu toate acestea, bărbatul spune că va avea în continuare grijă de bebelușul de un an și jumătate.

”Este adevărat ca eu și soția mea ne-am separat în fapt de câteva luni bune, fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă ca nu avem grija în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim impreună, se mai întâmplă. Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mandră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții”, a spus Ibrahim Ibru, potrivit spynews.

Citește și: Pepe, un tată desăvârșit. Regula de aur prin care își educă copiii: „Cel mai important lucru este ca ai mei...”

Cei doi vor beneficia de custodie comună

Dacă alte cupluri nu găsesc niciun înțelegerea cu privire la custodia comun și se judecă ani de zile pentru aceasta, bărbatul spune că el și Raluca Pastramă au decis că vor avea aceleași drepturi asupra celei mici.

”Suntem pe aceeași lungime de undă în privința faptului că fetița noastră trebuie să se bucure de tot ce e bun și frumos, astfel că ne-am înțeles că vom avea custodia comuna a acesteia și vom decide în consecință, împreună, amiabil și asupra celorlalte aspecte din viața ei”, a mai zis bărbatul.

VEZI și: Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte pentru calomnie. Ce sumă i-ar fi cerut ca daune morale: ”Trebuie să plătească pentru ce face”

Își dorește cea mai bună comunicare cu Raluca Pastramă

Chiar dacă nu mai formează oficial o familie, Ibrahim spune că își dorește să mențină cea mai bună relația cu încă soția sa, de dragul fetiței care a fost extrem de dorită în familia aceasta.

”Știu ca eu și mama fetitei mele ne înțelegem civilizat și că nu este decât o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divorț. Vom fi până la sfârșitul vieții noastre părinții lui Maryam, aceasta fetița minunata pe care ea mi-a dăruit-o! Si tocmai pentru ca ea sa crească armonios, sa nu simtă lipsa niciunuia dintre noi, are nevoie și de mama și de tata implicați activ în viața sa, trebuie să se simtă iubită și apreciată, trebuie sa i se acorde atenție egală. Îmi mai doresc să ne implicam și să ne înțelegem și cu privire la educația ei viitoare, pana la facultate, dacă ne ajuta Dumnezeu! Ma înțeleg foarte bine cu părinții Ralucăi suntem prieteni de familie dinainte ca eu cu Raluca să fim împreună”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Citește și: Andreea Bănică, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Tata venea băut, se enerva și începea să ne înjure, să ne bată, să ne batjocorească”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel