Andreea Bănică, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Tata venea băut, se enerva și începea să ne înjure, să ne bată, să ne batjocorească”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video: YouTube/ theXclusive

Andreea Bănică și-a deschis sufletul în cadrul podcastului „În Oglindă”, unde a dezvăluit traumele pe care le-a trăit în copilărie din cauza tatălui ei.

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Chiar dacă în prezent are o carieră de succes și o familie minunată, puțini sunt cei care știu că vedeta a avut o copilărie dificilă, din cauza tatălui ei. Atunci când consuma alcool, bărbatul devenea agresiv atât verbal, cât și fizic.

„Se enerva, îi săreau nervii și începea să ne înjure, să ne bată, să ne batjocorească”

În cadrul podcastului „În Oglindă”, moderat de Mihai Ghiță, Andreea Bănică a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut încă de la o vârstă fragedă, despre bătăile și injuriile venite chiar de la propriul tată. Chiar dacă au trecut zeci de ani de atunci, artista recunoaște că a rămas cu traume.

„Aveam momente când știam că vine tata de undeva și vine băut și nu trebuie să am cheia în ușă, că nu putea să deschidă și, apoi, se enerva, îi săreau nervii și începea să ne înjure, să ne bată, să ne batjocorească.

Ne știa tot blocul, toată Eforia, știa și că eu sunt o mică artistă în devenire, dar știau că nici nu e atât de roz în familia mea. Rușinea aia mă marchează și astăzi. Sunt o persoană foarte rușinoasă. Știam că lucrurile astea se întâmplă din acuza consumului de alcool”, a mărturisit Andreea Bănică, în cadrul podcastului „În Oglindă”.

Citește și: Andreea Bănică a dat lovitura în afaceri: „Știam că nu o să dau greș”. Motivul pentru care și-a deschis hotelul în Eforie Nord

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Citește și: Cum încearcă să-și responsabilizeze Andreea Bănică fiica. A angajat-o deja pe Sofia: „Încercăm să o stimulăm puțin”

„Când am ajuns la vârsta de 18 ani, a venit pus pe scandal și l-am îmbrâncit”

După ce a devenit majoră, artista nu a mai suportat scandalurile și bătăile venite de la propriul tată, astfel că, în urma traumelor adunate, Andreea Bănică și-a împins tatăl încât acesta a căzut sub masă, moment în care artista s-a speriat. De atunci, bărbatul nu a mai recurs la scandaluri și bătăi.

„Presiunea a fost mare pentru toată familia, inclusiv pentru el. Probabil că el se lupta cu el însuși. Avea momente lucide când spunea că regretă, că îi pare rău. Când am ajuns la vârsta de 18 ani, a venit pus pe scandal și l-am îmbrâncit. Nu am mai putut, am adunat atât de multe supărări în mine, încât i-am dat un brânci. Probabil, din cauza consumului de alcool foarte mare, s-a dezechilibrat și a căzut sub masă.

M-am speriat în acel moment, dar, atunci, parcă a ieșit ceva din mine. I-am spus: «De azi înainte, n-o să mă mai poți bate nici pe mine, nici pe mama, niciodată». Cred că în momentul acela a avut un șoc. Nu a mai făcut nimic, cred că s-a trezit dintr-odată, a plecat în dormitor, iar a doua zi i-a spus mamei «Fata ta mi-a dat un brânci și am căzut sub masă», dar mai departe nu mai știu ce i-a spus mamei. A fost ultimul scandal, ultima bătaie pe care am luat-o”, a dezvăluit Andreea Bănică, în cadrul podcastului „În Oglindă”.

Citește și: Andreea Bănică, reacție neașteptată, după ce Dana Budeanu a criticat femeile care mănâncă ceapă și usturoi: „Duceți-vă în munți!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel