Raluca Bădulescu, secretul siluetei. Vedeta de la Kanal D face asta în fiecare zi

Data publicării:

Raluca Bădulescu a dezvăluit secretul prin care reușește să se mențină în formă.

Raluca Bădulescu se bucură de o siluetă impecabilă de ceva timp și de o talie perfectă, ca trasă prin inel, cum puține persoane reușesc să aibă. Vedeta a făcut multe sacrificii pentru a atinge aceste performanțe și, spune ea, dieta continuă, chiar dacă a ajuns să cântărească 46 de kilograme. În tot acest proces de slăbire, jurata Bravo, ai stil! mai are câteva trucuri, peste care nu trece niciodată. 

„Sunt mai slabă ca niciodată. Mulțumesc! Am mai puțin de 60 cm în talie, eu și Scarlett O’Hara practic. Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult.

Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată.”, a declarat Raluca Bădulescu potrivit impact.

Ce are mereu în geantă Raluca Bădulescu

Mai mult, vedeta de la Kanal D a dezvăluit faptul că mereu poartă în geantă ceva dulce, ciocolata fiind nelipsită din viața ei.

„Le balansez (n.r. caloriile) în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu!”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a debutat ca model, într-o prezentare semnată de Cătălin Botezatu: Am fost „mireasă” acum 15 ani

De cât timp ține Raluca Bădulescu regim

Jurata concursului de stil mărturisește faptul că a ajuns la greutatea mult visată de aproximativ jumătate de an, însă dieta face parte din viața ei de mai mult timp. Chiar dacă nu reușește mereu să se abțină de la mâncărurile care îi plac, vedeta spune că are un alt truc care o ajută să se mențină în formă.

„Cam de jumătate de an! De doi an de zile țin regim strict! După perioada de lock down în care am stat acasă și m-am uitat la seriale și am mâncat, m-am îngrășat atunci,  m-am apucat de regim! Merge mai greu regimul, pentru că la 50 de ani  nu mai merge metabolismul ca la 20, asta-i viața! În ultimii doi ani de zile m-am străduit să micșorez cât de cât  porția de mâncare. Adică să țin regim strict mi-e imposibil! Așa cum am spus, mie îmi plac mult dulciurile! Deci dacă la mine trece o zi fără dulce, practic nu se poate! Am micșorat porția de mâncare, mult!”, a mai spus vedeta pentru click!

 

Cum arată meniul dintr-o zi al Ralucăi Bădulescu

Meniul Ralucăi Bădulescu dintr-o zi este foarte restrictiv, însă aceasta compensează mult cu dulciurile, la care nu renunță niciodată.

„Astăzi am mâncat o salată cu piept de pui! Atât! Toată ziua! Este ora 8 seara. Am mâncat o salată cu piept de pui astăzi, dar am mai mâncat: două guri de prăjitură, două guri de ciocolată, am băut o băutură acidulată cu zahăr și pot să mai înșir, fără discuții, și vreo 2-3 biscuiți. Adică compensez pe cealaltă parte cu dulciurile cât încap!”, a conchis jurata ”Bravo, ai stil”.

Cătălin Botezatu nu a vorbit un an de zile cu Raluca Bădulescu: "M-am certat cu ea". De unde a pornit conflictul dintre cei doi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel