Cătălin Botezatu nu a vorbit un an de zile cu Raluca Bădulescu: "M-am certat cu ea". De unde a pornit conflictul dintre cei doi

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a povestit despre cearta pe care a avut-o cu Raluca Bădulescu și despre motivul pentru care s-a produs aceasta.

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au o prietenie extrem de veche, cei doi afișându-se regulat împreună pe rețelele de socializare. Chiar dacă acum pare că relația dintre cei doi este perfectă, aceștia adresându-se deseori unul altuia cu "regina mea" și "regele meu", se pare că prietenia nu a fost întotdeauna lipsită și de cumpene. Celebrul designer a povestit cum, în urmă cu mulți ani, nu a vorbit pentru o lungă perioadă de timp cu jurata concursului de stil de la Kanal D, dezvăluind acum care este motivul divergențelor ce au intervenit între ei.

„Da, m-am certat cu ea. Nu am vorbit un an de zile. Acum 20 de ani ne-am certat și nu am vorbit. Din vina ei că este foarte căpoasă. O iubeam oricum și ea pe mine, dar asta e. După aceea ne-am împăcat”, a povestit Cătălin Botezatu potrivit ego.ro.

Cătălin Botezatu, dieta sănătoasă prin care a slăbit 6 kg: ”Am un meniu special”

Cine a făcut primul pas în relația de prietenie a celor doi

Chiar dacă Raluca Bădulescu a afirmat faptul că ambii au făcut pași spre împăcare, designerul a ținut să-i reamintească întreaga scenă și să-i spună cum, de fapt, ea a fost de vină pentru situația aceea și tot ea ș-a cerut iertare.

„Eu am făcut? La mare ne-am împăcat”. „Ai zis: Știu că am greșit, asta e. Ea știa că a greșit și eu fac orice pentru fericirea ei. Absolut orice mi-ar cere. E prietena mea, i-am botezat copilul care acum are 20 de ani și a intrat la ASE. A intrat la facultate. L-am crescut toată viața. De fapt părinții ei care sunt niște oameni extraordinari ne-au crescut copilul. A ajuns copilul la facultate. Ne-am luat de o grijă”, a mai dezvăluit Cătălin Botezatu potrivit sursei citate.

Cătălin Botezatu, recție neașteptată după ce o româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt: ”E o manipulare, o strategie împotriva turismului”

Cătălin Botezatu, îndrăgostit de profesoara de germană

Cătălin Botezatu și-a adus aminte și de perioada adolescenței, când s-a îndrăgostit de profesoara de germană, motiv pentru care a învățat atât de bine această limbă.

„Platonic vorbind. M-am îndrăgostit de profesoara de limba germană, de aceea vorbesc așa bine. Era foarte frumoasă. Acum nu vreau să se supere pe mine, eu cu limbile străine stau bine acum, dar în liceu am stat mai prost. Adică cu limba germană stăteam foarte bine pentru că profesoara era de-o frumusețe rară, blondă, nemțoaică la origine, era foarte frumoasă și de aceea am învățat germana ca lumea. Am învățat și limba franceză la fel de bine deoarece profesoara mă ura și indiferent de cât de bine vorbeam, îmi dădea tot timpul note foarte mici, ceea ce  producea un mare haos în familia mea. Mama mea își dorea numai note mari. Vorbim asta până în liceu. Atunci am apelat inclusiv la oameni din Ministerul Educației, vorbesc serios. Am făcut reclamații. Ce era să fac? Așa am aflat, într-un final, că această doamnă profesoară de franceză nu mă suporta pentru că semănam cu fostul ei soț. Nu mi-a cerut nimic să rezolvăm problema și a rămas așa o chestie și s-a răzbunat pe mine degeaba”, a mai povestit Cătălin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel