Raluca Bădulescu a debutat ca model, într-o prezentare semnată de Cătălin Botezatu: Am fost „mireasă” acum 15 ani

Raluca Bădulescu a dezvăluit când și-a început cariera în modelling.

Raluca Bădulescu are o relație de prietenie cu Cătălin Botezatu de aproximativ 20 de ani, însă ce nu știe prea multă lume este faptul că jurata concursului de stil și-a început cariera în modelling cu o colecție chiar semnată de celebrul designer. Acum, Raluca Bădulescu a continuat să cocheteze cu acest domeniu și nu ratează nicio prezentare celebră de modă.

„Recent am fost împreună cu Alexandru Raicu la Bucharest Fashion Week. La Bucharest Fashion Week merg de foarte mulți ani. De foarte mulți ani am onoarea fantastică de a prezenta pentru el și de a-i purta creațiile. Este absolut divin. Însă debutul meu ca model s-a întâmplat acum 13 sau 14 ani când am prezentat pentru Cătălin Botezatu. Am fost „mireasă” în colecția lui Cătălin. Uite, mă corectează nașul, acum 15 ani am fost”, a povestit Raluca pentru EGO.ro.

Raluca Bădulescu are 46 de kilograme, dar nu se oprește din slăbit: „Sunt în forma fizică pe care mi-am dorit-o”. Cum arată meniul vedei dintr-o zi

 

 

”Am avut mari emoții”

Chiar dacă este prezentă în acest domeniu de ani de zile, Raluca Bădulescu recunoaște faptul că nici acum nu au părăsit-o emoțiile. Vedeta spune că cel mai mult i-a fost frică să nu-l dezamăgească pe bunul ei prieten, Cătălin Botezatu.

„Am avut emoții, nu mă întreba. El în backstage e mamă-mamă. Am avut mari emoții mai ales că am închis prezentare, știam cât de important este lucrul ăsta pentru el și am avut emoții de nu mai știam de mine. Dar a ieșit bine. Nu am dormit cu o seară înainte. Îmi venea să-l sun și să-i spun că nu mai vin. Îmi era frică să nu mă împiedic, să nu fac vreo nefăcută. Până la urmă a ieșit superb, am avut o rochie splendidă”, a mai completat Raluca Bădulescu.

Cătălin Botezatu nu a vorbit un an de zile cu Raluca Bădulescu: "M-am certat cu ea". De unde a pornit conflictul dintre cei doi

Raluca Bădulescu își dorește un bust mai mare

Faptul că a slăbit atât de mult nu a venit la pachet doar cu lucruri pozitive. Vedeta nu se mai bucură în prezent de același bust generos ca altădată, însă spune că în curând va face o intervenție și aici.

„E adevărat că acum mi-a scăzut pieptul, dar urmăresc să fiu urmărită să am un bust mult mai generos. Numai că, v-am mai povestit, am avut covid și nu am avut cum să intervin, dar voi reveni cu o nouă prezentare. Nu mă las”, a mai povestit vedeta.

 

 

Ce face vedeta cu hainele care i-au rămas mari

„Am șanse să le refolosesc pentru că pe multe dintre ele le-am mai modificat, pentru că din mare este ușor să faci mic, invers este mai greu. De unde rezultă că multe dintre hainele pe care le aveam, plus că nu era diferență de măsuri atât de mare, le-am modificat. Dar stai vorbim despre hainele astea din ultimii doi ani. De după pandemie. Că în pandemie aveam chiar 70 de kilograme, acum am 47. Deci multe dintre ele le-am micșorat, iar acum cum se „arde” cu oversize-ul ăsta, multe dintre sacouri le port așa, mai largi. Am mai făcut și „shop my closet” (n.r. eveniment prin care vinde hainele vechi din dressing). Fac asta în fiecare an. Am făcut și anul acesta unul, cred că prin luna martie sau ceva de genul acesta, după ce s-a terminat „Bravo, ai stil”. Momentam nu mai am nimic. Sunt foarte zgârcită. M-am gândit, pentru că am văzut multe haine pe acasă, dar nu sunt încă pregătită fizic și psihic să mă depart de ele.”, a conchis aceasta.

Citește și: Mario Fresh, victima unui accident rutier: ”A început să-mi facă volanul în toate direcțiile”. Cum se simte artistulGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 26 iul 2022, 22:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience