Raluca Bădulescu, sătulă de cei care o critică că e prea slabă. Vedeta le-a dat o replică pe măsură: „Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime”

Raluca Bădulescu a răbufnit după ce a fost criticată în nenumărate rânduri că a slăbit prea rău. 

Raluca Bădulescu a slăbit un număr considerabil de kilograme în urmă cu 8 ani. Vedeta și-a schimbat total silueta printr-o operație de micșorare a stomacului (gastric sleeve). A slăbit, treptat,  aproape 70 de kilograme. Acum, Raluca Bădulescu cântărește 46 de kilograme și este foarte încântată de modul în care arată. 

Cu toate astea, vedeta a fost criticată pentru faptul că a slabit prea rău. În prezent, Raluca Bădulescu cântărește 46 de kilograme și are 1,70 m înălțime.

Raluca Bădulescu, relație cu un mexican: „N-am să-l uit, faza asta n-am cum să o uit toată viața”

Raluca Bădulescu: „Consider că mi-am atins idealu-n viață”

,,Eu nu mănânc, revenim la povestea «schelet ambulant», «a dezgropat-o de vie pe mă-sa mare», «ia uite-o pe mumie», deci m-au asasinat pe social media. Băi nene, eu vreau să fiu slabă, sunt fericită să fiu așa slabă. Îmi vin hainele frumos. Eu sunt mulțumită și sunt fericită. Consider că mi-am atins idealu-n viață, uite am 63 de cm în talie. Mănânc puțin, e adevărat, dar așa trebuie să fie, că dacă sunt slabă sunt și tânără. Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime. Doamne cât speram asta, pe vremuri aveam 120 și ceva”, a declarat Raluca la emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Raluca Bădulescu DIVORȚEAZĂ, după 13 ani de căsnicie: „Am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați”

Raluca Bădulescu a vrut să își micșoreze bustul

Raluca Bădulescu a mărturisit că a vrut să apeleze la intervenția de micșorare a bustului, însă a fost infectată cu COVID-19, motiv pentru care a fost nevoită să amâne operație. 

„Să știi că voiam să-mi fac bustul mai mic, dar am avut Covid. Jur! Am făcut o variantă Delta, pentru că eu trebuia să fiu cu moț. Nu am vrut să fac un banal Omicron, trebuia să fac ceva mai dramatic, să vină cu Salvarea, să se deschidă porțile. Sincer acum. Am fost la «Matei Balș» și chiar vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au ocupat de mine pentru că, după 5 zile de tratament, vă jur, m-au trimis mai sănătoasă decât fusesem înainte să am Covid. Deci «rachetă nucleară» sunt tratamentele, ei sunt geniali, iar medicii sunt extraordinari”, a mai povestit Raluca Bădulescu pentru ego.ro

Raluca Bădulescu, în lacrimi după despărțirea de soțul ei: ”S-a întâmplat. Sunt atâția ani”

Raluca Bădulescu, victima bullyingului

Chiar dacă a reușit să atingă niște performanțe la care nu s-ar fi gândit vreodată, aceasta spune că este, în continuare, victima bullyngului, primind diferite mesaje urâte pe Instagram.

„Îmi scrie lumea pe Instagram din alea: zici că te-au dezgropat, zici că ești vie, chestii din astea. Dar oricum nu mă mai afectează. Când ești gras nu e bine, când ești slab nu e bine. Oricum o dai nu e bine. Deci concluzia e bine când nu e bine, ca să ne înțelegem”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată mai sus.

Raluca Bădulescu recunoaște că are operații estetice: Fostul meu soț mi-a zis: Cine ești? Transformers? Optimus Prime?Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 12 iun 2022, 15:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience