Raluca Bădulescu DIVORȚEAZĂ, după 13 ani de căsnicie: „Am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați”

Data actualizării: | Data publicării:
Raluca Bădulescu și Florin Stamin, foto Facebook
Descriere foto: Raluca Bădulescu și Florin Stamin, foto Facebook

Un nou divorț zguduie lumea showbiz-ului din România: „Am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați”

Raluca Bădulescu a anunțat că divorțează de soțul ei, după 13 ani de căsnicie. 

 

Raluca Bădulescu și Florin Stamin, divorțează, după 13 ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut chiar de către Raluca Bădulescu. Jurata de la Bravo, ai stil! spune că deși divorțează, vor păstra sentimentele de  prietenie și grijă.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.


Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare', a declarat Raluca Bădulescu, conform wowbiz.ro.

Raluca Bădulescu, victima bullyingului, după ce a slăbit: Îmi scrie lumea: zici că te-au dezgropat

Raluca Bădulescu: Am știut că el este alesul

„De aproape 12 ani suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult. Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești. Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul', spunea Raluca Bădulescu, în urmă cu un an, pentru revista Viva.

Raluca Bădulescu recunoaște că are operații estetice: Fostul meu soț mi-a zis: Cine ești? Transformers? Optimus Prime?

La începutul anului, Raluca Bădulescu spunea că încă are fluturi în stomac când își vedea soțul și credea că acesta este sufletul ei pereche. 

 

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 13 ani, după divorțul vedetei de Vali Pungă, tatăl fiului ei. 

 

„Da, aveam 34 de ani și îl așteptam pe Făt-Frumos. Am fost foarte fericită cu primul meu soț, Vali Pungă, în continuare avem o relație extraordinară, dar îl așteptam pe acel bărbat de care eram convinsă că există pentru mine. Pur și simplu am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat, cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în minuni, ele există", a declarat Raluca pentru Viva. 

Raluca Bădulescu: „Deși greutatea mea s-a schimbat radical, am rămas aceeași persoană” EXCLUSIV

 

Nu s-a temut niciodată de infidelitate

 

"Nu cred, nici nu mă interesează. Cred că există dacă îți găsești sufletul-pereche. Atâta timp cât eu sunt fericită în fiecare zi, cât nu am ce să-i reproșez, nu am simțit că ar avea pe altcineva, nu cred că s-a întâmplat așa ceva de-a lungul relației noastre. Dar nu cred că o relație poate fi judecată din acest punct de vedere. Nu asta este greșeala care poate dărâma o relație bine construită. Sunt lucruri într-o căsnicie care pot fi mult mai grave decât infidelitatea", spunea  Raluca Bădulescu, în urmă cu câteva luni. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel