Raluca Bădulescu, în lacrimi după despărțirea de soțul ei: ”S-a întâmplat. Sunt atâția ani”

Data publicării:
Sursa foto: Raluca Bădulescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Bădulescu, instagram

Raluca Bădulescu a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre relația pe care a avut-o cu soțul ei. Cei doi se află în curs de divorț.

Raluca Bădulescu a fost invitată în noul episod ”Fiță cu Adiță”, acolo unde a vorbit despre despărțirea de soțul ei, Florin. Deși a preferat dintotdeauna să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, după ce a anunțat divorțul de soțul ei, jurata de la „Bravo ai stil” a făcut o serie de declarații legate de căsnicia sa. 

Vedeta a povestit, cu lacrimi în ochi, că, deși s-au separat, Florin va rămâne întotdeauna omul pe care l-a iubit și îl va iubi toată viața. Mai multe detalii neștiute, legate de căsnicia cu Florin, Raluca Bădulescu le va face publice în noul episod al emisiunii ”Fiță cu Adiță”, ce apare mâine, 10 iunie, la ora 19:00, pe canalul de YouTube TheXclusive.

”Am (n.r lacrimi în ochi), dar știu că este lângă mine. Este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. De departe, Florin este minunea și dragostea vieții mele. S-a întâmplat că momentan ne-am separat, dar vedem ce o mai fi. Oricum, nu există pe lumea asta bărbat cum e Florin. Îl ador. E o viață de om, sunt atâția ani”, îi mărturisește Raluca Bădulescu lui Adiță.

Raluca Bădulescu: „Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”

"După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu.

Cum l-a cunoscut Raluca Bădulescu pe soțul ei

În cadrul podcastului lui Gojira,Raluca Bădulescu a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei. 

„Pe soțul meu, pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol', a spus Raluca Bădulescu pe YouTube, mai în glumă, mai în serios.

Raluca Bădulescu este cea care a anunțat divorțul dintre ea și soțul ei

"Da, este adevărat. Florin și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate. Asta e viața, dar pe noi ne leagă o prietenie. Întotdeauna vom fi alături unul față de celălalt. Relația dintre noi doi o să continue întotdeauna în aceeași termeni extraordinari, în care a fost și căsnicia noastră. Florin este cel mai minunat om care există pe planetă. Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta și indiferent de orice, va rămâne inima și sufletul meu și suntem împreună întotdeauna.", a declarat Raluca Bădulescu pentru emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Teo Trandafir, părere despre declarațiile făcute de Raluca Bădulescu 

Prezentatoarea nu a pus nicio clipă la îndoială declarațiile făcute de vedetă, ba chiar îi vine în sprijin cu niște argumente pe măsură.

"Acum ca să refacem puțin firul poveștii, trebuie să ne ducem aminte că Raluca a mai fost căsătorită o dată, cu Vali Pungă, în care este în niște relații excepționale. Mergeau toți patru în vacanță, cu copil cu tot. Raluca nu este genul de femeie care să taie o relație și să uite de ea.", a spus Teo Trandafir în cadrul propriei emisiuni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel