La ce facultate a intrat băiatul Ralucăi Bădulescu: ”Îl visez în continuare artist”

Sursa foto: Raluca Bădulescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Bădulescu, Instagram

Raluca Bădulescu a vorbit despre relația pe care o are cu fiul ei și despre alegerile pe care băiatul le-a făcut pentru viitorul său.

Raluca Bădulescu este extrem de mândră de fiul ei, care a promovat cu brio examenul de bacalaureat. Mai mult, băiatul a intrat și la facultatea pe care și-o dorea. Contrar așteptărilor mamei sale celebre, acesta a optat pentru o universitate din Capitală, și nu pentru una din străinătate.

„Alex a luat BAC-ul cu note foarte mari, este student la ASE, suntem fericiți, împliniți, Doamne, Dumnezeule. Alex a vrut să meargă la ASE. Eu îl visez în continuare artist, numai că nu este timpul trecut. Important este că a intrat la ASE și de restul ce o vrea el să facă. Nu a vrut să facă o facultate în altă țară. Momentan. Vedem mai târziu dacă o vrea să se orienteze către alte țări.”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit ego.ro

Raluca Bădulescu, secretul siluetei. Vedeta de la Kanal D face asta în fiecare zi

În ce țară i-ar fi plăcut Ralucăi Bădulescu să studieze fiul ei

Raluca Bădulescu făcuse chiar și câteva cercetări, cu privire la facultățile mai bune din Europa, și nu numai. În acest sens, jurata Bravo, ai stil! spune faptul că în topul preferințelor s-ar fi situat Spania, dar nu doar pentru calitatea învățământului, ci și pentru frumusețile locale.

„Eu să știți că aș fi vrut la o facultate în altă țară, dar dacă el a ales așa, este foarte bine și la ASE. Chiar să se facă școală la noi. Eu voiam să plece în altă țară ca să plece și mă-sa cu el. I-am tot propus Spania, i-am propus niște universități foarte mișto la Barcelona. Bine, sunt universități mișto oriunde, din America până în Marea Britanie, etc. Dar pe mine mă tot atrăgea așa o dorință către Spania. Aș fi vrut să se mai ducă și mă-sa cu el, dar am un așa un sentiment că nu ar fi vrut să vină mă-sa după el.”, a mai spus aceasta.

Raluca Bădulescu, în club cu fiul său

Jurata concursului de stil nu spune nicio dată nu, când e vorba despre distracție. Acest lucru reiese, bineînțeles, și din atitudinea ei mai nonconformistă și din bunăstarea pe care o emană mereu. Astfel, aceasta mărturisește că s-a întâlnit de câteva ori cu fiul ei în cluburi, dar mereu au stat la mese diferite.

„M-am întâlnit cu el de câteva ori cu el în club, dar eram la mese diferite, eu la masa mea, el la masa lui și ne-am întâlnit așa ocazional. El îmi zice să nu vin la el la masă. Cred că nu e bine să vii cu maică-ta la club, chit că ea se crede tânără cum ar veni, bine nu că se crede, chiar este tânără. Cred că nu-ți dorești la 19 ani să fie și maică-ta în partea cealaltă a clubului. Dar mă-sa e.”, a declarat Raluca.

Raluca Bădulescu a debutat ca model, într-o prezentare semnată de Cătălin Botezatu: Am fost „mireasă” acum 15 ani

”Pentru mine însă ceea ce fac acum nu este muncă”

Vedeta și-a exprimat opinia și despre locul de muncă din prezent, pe care îl are în cadrul competiției de pe Kanal D. Aceasta spune că nu-l vede deloc ca pe o obligație, pentru că face ceea ce-i place.

„Eu nu am câștigat niciodată nimic pentru că am auzit că trebuie să joci ca să câștigi ceva, iar eu nu am jucat niciodată la nimic. Nici la pufleți. Trebuie să muncesc pentru ceea ce am. Pentru mine însă ceea ce fac acum nu este muncă. Atât timp cât faci ceea ce îți place, este efectiv viața mea, nu este muncă. Dacă ne cheamă la 4 dimineața la filmări, eu vin de la 3 ca să fiu sigură că sunt aici. Eu vin mereu mai devreme pentru că am o mie de idei legate de ținutele mele”, a mai declarat Raluca Bădulescu pentru sursa citată.

Raluca Bădulescu are 46 de kilograme, dar nu se oprește din slăbit: „Sunt în forma fizică pe care mi-am dorit-o”. Cum arată meniul vedei dintr-o ziGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 aug 2022, 09:30 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience