Raluca Bădulescu, victima bullyingului, după ce a slăbit: Îmi scrie lumea: zici că te-au dezgropat

Data publicării:
Sursa foto: Raluca Bădulescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Bădulescu, Instagram

Raluca Bădulescu primește extrem de multe comentarii negative, cu privire la fizicul ei.

Raluca Bădulescu a trecut printr-o transformare foarte mare, în ultimii ani, reușind să dea jos aproximativ 70 de kilograme. Acum, îndrăgita jurată de la "Bravo, ai stil!" continuă să-și uimească fanii printr-o siluetă din ce în ce mai subțire. În acest fel, vedeta a reușit să aibă o talie extrem de mică, poate chiar cea mai mică din țara noastră.

„Nici mie nu îmi vine să cred. Vă spun sincer. Nu speram vreodată, indiferent că am făcut eforturi să slăbesc, să țin dietă etc. Dar niciodată nu am crezut că o să reușesc să slăbesc atât de mult. Am noroc că acum se poartă diversitatea și mă încadrez la limita de vârstă pentru că, altfel, la dimensiuni să știi că am 85 de centimetri la șold, 59 în talie, iar la bust am mai mult, dar acolo să fie primit că doar nu puteam să fiu ca o scândură”, a declarat Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

Raluca Bădulescu, victima bullyingului

Chiar dacă a reușit să atingă niște performanțe la care nu s-ar fi gândit vreodată, aceasta spune că este, în continuare, victima bullyngului, primind diferite mesaje urâte pe Instagram.

„Îmi scrie lumea pe Instagram din alea: zici că te-au dezgropat, zici că ești vie, chestii din astea. Dar oricum nu mă mai afectează. Când ești gras nu e bine, când ești slab nu e bine. Oricum o dai nu e bine. Deci concluzia e bine când nu e bine, ca să ne înțelegem”, a mai spus vedeta Kanal D.

De ce i se spune vedetei "Regina" 

Toți cei care o urmăresc pe Raluca Bădulescu știu că aceasta este numită de toți oamenii din showbiz "Regina". Acum, vedeta vine și cu explicația acestui apelativ.

„Regina este un termen pe care eu i l-am adresat lui Teo Trandafir. Acum câțiva ani de zile, chiar de ziua mea, Teo mi-a făcut o surpriză splendidă la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Mi-a adus un buchet de flori în direct la „Teo Show”, noi fiind la filmări la „Bravo, ai stil!”. Pentru Teo Trandafir am inventat termenul de „regină regească”. Apoi acest termen mi s-a atribuit într-un mod greșit mie, era destinat ei. Dacă a rămas la mine, atunci Teo este ”Împărăteasa Împărătească” pentru că trebuie să fie undeva mai sus”, a povestit Raluca Bădulescu pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel