Raluca Bădulescu are 46 de kilograme, dar nu se oprește din slăbit: „Sunt în forma fizică pe care mi-am dorit-o”. Cum arată meniul vedei dintr-o zi

Raluca Bădulescu a dezvăluit cum se menține în formă, după ce a ajuns să cântărească 46 de kilograme.

Raluca Bădulescu este într-o formă de zile mari, după ce a reușit să ajungă la greutatea de 46 de kilograme. Vedeta a visat dintotdeauna să arate așa, motiv pentru care spune că încearcă din greu să-și mențină greutatea sub control. Chiar dacă mulți o critică pentru modul în care arată, spunându-i faptul că este prea slabă, Raluca Bădulescu nu bagă în seamă gurile rele și se bucură din plin de ceea ce trăiește în prezent. Mai mult, aceasta spune că are și un inamic de temut în această dietă, dulciurile, de la care nu se poate abține deloc.

„Mă străduiesc pe cât de mult pot să mănânc sănătos, în speță foarte multe salate pentru că eu sunt o pasionată a dulciurilor. Întotdeauna am mâncat dulciuri, de unde rezultă că trebuie să compensez într-un fel pentru că eu sunt într-o permanentă dietă, deși știu dezbaterile, discuțiile de pe online, părerea multora care îmi spun ori personal ori îmi lasă mesaje, că am slăbit prea mult, am anorexie etc etc.

Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o,  o formă fizică pentru care mă lupt în permanență, pentru că îmi plac dulciurile la nebunie, pentru că știu ce înseamnă să fii gras! E fain să folosesc eu cuvântul, pentru că eu am fost grasă și tocmai de aceea mă străduiesc să balansez, să mănânc cât de cât echilibrat, pentru că da, mănânc dulce în fiecare zi!

Asta nu îmi lipsește! La sală nu prea mă duc, însă pe cealaltă parte mă duc la dansuri împreună cu Chady, coregraful nostru de la “Bravo, ai stil”. Am prins de la "Bravo, ai stil” pasiunea asta.”, a declarat Raluca Bădulescu potrivit click.

Cătălin Botezatu nu a vorbit un an de zile cu Raluca Bădulescu: "M-am certat cu ea". De unde a pornit conflictul dintre cei doi

De cât timp ține Raluca Bădulescu regim

Jurata concursului de stil mărturisește faptul că a ajuns la greutatea mult visată de aproximativ jumătate de an, însă dieta face parte din viața ei de mai mult timp. Chiar dacă nu reușește mereu să se abțină de la mâncărurile care îi plac, vedeta spune că are un alt truc care o ajută să se mențină în formă.

„Cam de jumătate de an! De doi an de zile țin regim strict! După perioada de lock down în care am stat acasă și m-am uitat la seriale și am mâncat, m-am îngrășat atunci,  m-am apucat de regim! Merge mai greu regimul, pentru că la 50 de ani  nu mai merge metabolismul ca la 20, asta-i viața! În ultimii doi ani de zile m-am străduit să micșorez cât de cât  porția de mâncare. Adică să țin regim strict mi-e imposibil! Așa cum am spus, mie îmi plac mult dulciurile! Deci dacă la mine trece o zi fără dulce, practic nu se poate! Am micșorat porția de mâncare, mult!”, a continuat vedeta.

Băiatul Ralucăi Bădulescu a luat BAC-ul cu brio. La ce facultate a intrat acesta: ”Îl felicităm și îl iubim cel mai mult”

 

Cum arată meniul dintr-o zi al Ralucăi Bădulescu

Meniul Ralucăi Bădulescu dintr-o zi este foarte restrictiv, însă aceasta compensează mult cu dulciurile, la care nu renunță niciodată.

„Astăzi am mâncat o salată cu piept de pui! Atât! Toată ziua! Este ora 8 seara. Am mâncat o salată cu piept de pui astăzi, dar am mai mâncat: două guri de prăjitură, două guri de ciocolată, am băut o băutură acidulată cu zahăr și pot să mai înșir, fără discuții, și vreo 2-3 biscuiți. Adică compensez pe cealaltă parte cu dulciurile cât încap!”, a conchis jurata ”Bravo, ai stil”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 25 iul 2022, 13:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience