Mario Fresh, victima unui accident rutier: ”A început să-mi facă volanul în toate direcțiile”. Cum se simte artistul

Data publicării:
Sursa foto: Mario Fresh, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mario Fresh, Instagram

Mario Fresh le-a povetit fanilor o întâmplare mai neplăcută prin care a trecut, când se întorcea de la Ploiești.

Mario Fresh le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare o întâmplare neplăcută prin care a trecut în decursul zilei de luni. Artistul a primit încă de la începutul zilei doar vești proaste, prima fiind faptul că a rămas fără curent în apartamentul în care locuiește. Dacă problema aceasta s-a rezolvat în cele din urmă, ce a urmat mai apoi l-a speriat de groază pe iubitul Alexiei Eram.

”Vreți să vă povestesc? Deci, am deschis ochii, fericit că am dormit vreo zece ore după o săptămână atât de încărcată, oboseală adunată și deschid telefonul și scria așa: vezi că ți-au tăiat curentul. Asta este, mă duc repede să-l plătesc, încercam să sun la compania de curent, să vorbesc cu ei, nu i-am găsit... greu. Până la urmă dau de ei și-mi mărturisesc că între 24 și 48 de ore vor repune în funcțiune curentul. Certurile pe care le-am mai avut, că azi toți au vrut să mă enerveze, numai cu vești proaste, nu le mai punem la socoteală, au fost un bonus”, a spus Mario Fresh, pe pagina sa de Instagram.

Mario Fresh, implicat într-un accident rutier

În timp ce se întorcea din Ploiești, unde a avut de rezolvat câteva probleme, artistul a suferit un accident rutier. Una dintre roțile mașinii a explodat, iar Mario Fresh a pierdut controlul mașinii. Norocul lui a fost că în momentul producerii impactului, în locul acela nu era un trafic intens. 

”Mă duc până la Ploiești cu mașina și-mi termin treaba la Ploiești, plec cu mașina înapoi spre București și la un moment dat, la vreo 10 km de București se ude un boom și a început să-mi facă volanul în toate direcțiile. Am pus frână cât de repede am putut și m-am oprit pe banda dreapta, pe banda de urgență, având o viteză destul de mare. M-am dat jos să mă uit să văd ce este, toate roțile erau ok, probabil încă aveau presiune și am plecat din nou. Doar că încet, încet a început să se dezumfle și am ajuns și mergeam pe jantă. Am ajuns, m-am dus la prima vulcanizare, mi-am lăsat mașina acolo, mi-au pus băieții roata de rezervă și acum descurcă-te așa”, a mai spus iubitul Alexiei Eram.

Mario Fresh formează un cuplu cu Alexia Eram

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbiz. Aceștia au decis să fie împreună încă de la vârste fragede și, după cum spun chiar ei, au crescut și s-au maturizat împreună. Totuși, Alexia Eram provine dintr-o familie celebră, la rândul ei și, chiar dacă Andreea Esca este de departe una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe micile ecrane, artistul spune că mai emoționat a fost când l-a cunoscut pe tatăl acesteia.

"Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură.", a declarat în urmă cu ceva timp Mario Fresh potrivit ego

"Eu am mers la Iași într-un weekend, dar deja mai vorbisem cu ei pe video. El îi mai cunoștea (n.r pe părinții ei) de la diverse evenimente, dar ca fiind iubitul meu s-a prezentat în vara în care ne-am cunoscut.", a fost și răspunsul da de Alexia Eram. 

Poate te interesează și: Imaginea Monicăi Anghel, furată de un brand de picături de slăbit: ”Nu vă mai luați după toți hoții”

Mioara Roman, gest neaștepat într-o fotografie postată chiar de fiica ei. Fanilor nu le-a venit să creadăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience