Radu Pietreanu, glumă ACIDĂ la adresa lui Alexandru Arșinel: „Măcar la sfârșitul carierei...”

Data actualizării: | Data publicării:
Radu Pietreanu, Alexandru Arșinel/ captură video TV
Descriere foto: Radu Pietreanu, Alexandru Arșinel/ captură video TV

Radu Pietreanu a făcut o serie de glume acide la adresa lui Alexandru Arșinel.

Micutzu, cel de-al patrulea jurat iUmor de săptămâna trecută, de la Antena 1, a fost luat la roast de Radu Pietreanu.


 „Asta este cea mai bună zi din acest sezon iUmor. Oamenii care vin la roast trebuie să fie cel puțin la fel de buni ca Micutzu. Sunt curios cine are curaj să vină la roast!”, a dezvăluit Cheloo.


 Juratul surpriză al ediției șase, Micutzu, a fost ținta glumelor acide ale lui Radu Pietreanu. „Zeul umorului românesc”, așa cum este considerat Radu Pietreanu de Cheloo, l-a luat la roast pe omologul său mai tânăr, Micutzu, în ceea ce Mihai Bendeac a numit „cel mai bun roast din acest sezon iUmor”. 


Textul scris de Radu Pietreanu pentru acest moment l-a lăsat fără cuvinte pe noul jurat: „ Nu pot să îmi revin!”. Reacția lui Micutzu a luat-o prin surprindere pe Delia: „am auzit cele mai multe wow-uri pe secundă”. 

„Am venit puțin forțat, pentru că niciun standupper nu a vrut să facă mișto de Micutzu, n-au vrut să facă roast, pentru că cică îi bate. N-are cum! Micutzu are simțul umorului. Nu se supără, nu se enervează, nu îi bate”, a glumit Radu Pietreanu, amintind de incidentul în care a fost implicat Micutzu în vara lui 2021, când a avut o altercație în centrul vechi. 

Glumă acidă la adresa lui Alexandru Arșinel:

De asemenea, fostul actor de la „Vacanța mare” a profitat de conjunctură și a lansat câteva săgeți și la adresa lui Alexandru Arșinel:

  „Vreau să mai spun un singur lucru. După ce ne-ai stresat ani de zile, cu glumele tale de rahat, la care nu mai râd nici copiii de clasa I, măcar acum la sfârșitul carierei, să ai demnitatea de a nu mai cerși nici… a, scuze, e foaia pentru Arșinel! Le mai încurc… sunt bătrân!”, a spus Radu Pietreanu.

Nici Bobonete nu a scăpat de săgețile lui Radu Pietreanu

„Tu încă nu-ţi dai seama cât eşti de penibil! Te bagi în toate emisiunile, în toate juriile, în toate reclamele… furi textele colegilor de scenă, nu te mai suportă nimeni la cât de arogant… asta-i pentru Bobonete, scuze!”.

Citește și: "Îmi este greu să mă deplasez". Alexandru Arșinel, probleme grave de sănătate: Am angajat pe cinevea care mă ajută

Alexandru Arșinel, atac dur la adresa celor care l-au criticat: "M-au jignit, m-au omorât..."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel