"Îmi este greu să mă deplasez". Alexandru Arșinel, probleme grave de sănătate: Am angajat pe cinevea care mă ajută

Data publicării:
Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.
Descriere foto: Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Alexandru Arșinel se confruntă, din nou, cu probleme de sănătate. 

Se pare că îndrăgitul actor, Alexandru Arșinel, nu trece prin cea mai bună perioadă. După ce fanii nu au mai auzit o vreme de el, acesta a apărut recent în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars, în care a dezvăluit faptul că se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

"Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. A început să mă doară masa musculară, picioarele mai ales. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă", a declarat Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.

Soția actorului, paralizată

Alexandru Arșinel a dezvăluit chiar și faptul că nu se mai poate îngriji singur, fapt pentru care a angajat pe cineva să se ocupe de asta. 

"Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Nu uitați că soția mea este grav bolnavă, este paralizată. Sper că odată cu venirea primăverii ne vom bucura mai mult, mai ales că eu, urmează să fiu decorat de către Mitropolia Municipiului Sucevei cu Crucea Mare și  aștept să se așeze toate ca să dea băiatul meu cel mare o fugă la Suceava, unde voi fi, ca să zic așa, decorat, cu această distincție religioasă", a adăugat artistul, pentru sursa citată.

Va reveni Alexandru Arșinel pe scenă?

Întrebat despre planurile de viitor, artistul spune că-și dorește, mai întâi, să fie sănătos. Cât despre proiectele viitoare, actorul spune că există mai multe lucruri pe care vrea să le realizeze.

"Cum Dumnezeu? Să mă fac bine și mă veți vedea acolo! Mă veți vedea și cu inițiative personale și cu materiale. Vreau să fac un material retro cu momente pe care le-am lucrat cu Stela de-a lungul a 40 de ani", a mai spus acesta.

Alexandru Arșinel, supărat pe Nicușor Dan

Contractul lui Alexandru Arşinel cu teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit, printr-o decizie semnată de primarul general Nicuşor Dan. Îndrăgitul actor a declarat că nu îl poate ierta pe acesta pentru gestul lui. 

 „Nu știu exact care au fost motivele care au stat în spatele deciziei sale. Nu am primit niciodată vreun amănunt despre decizia domniei sale.Tot ce știu e că în pixul său stătea prelungirea directoratului meu. A refuzat să semneze hârtia și așa am devenit oficial pensionar”, s-a confesat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel