Alexandru Arșinel, atac dur la adresa celor care l-au criticat: "M-au jignit, m-au omorât..."

Data publicării:
Captură Video Antena Play
Descriere foto: Captură Video Antena Play

Alexandru Arșinel nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa celor care l-au criticat și l-au jignit. 

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciați actori din România. În ultima vreme, îndrăgitul actor s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cea care i-a fost întotdeauna alături este soția sa, Marinela, care, din nefericire a suferit un accident care ea făcut-o dependentă de un cadru. De asemenea, tot ea este cel care îl tempera atunci când era jignit și criticat de cei din jur.

“Contează enorm persoana care este lângă tine. Persoana care, când te clatini, pune repede umărul. De câte ori crezi tu, în ultimii ani, după ce jigodii ordinare m-au jignit, m-au omorât, nu m-au îndemnat să zic: Pun mâna pe un par și-i fugăresc pe undeva!Și Marilena mi-a zis: Lasă-i, poate că n-au ce mânca, săracii. Poate nu-i ajută mai mult mintea și sufletul, lasă-i în pace, o să treacă! Și ea, și Stela (n.r – m-au ajutat), care era tot o echilibrată și o blândă!”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Dan Negru, de pe YouTube.

Alexandru Arșinel, supărat pe Nicușor Dan

Contractul lui Alexandru Arşinel cu teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit, printr-o decizie semnată de primarul general Nicuşor Dan. Îndrăgitul actor a declarat că nu îl poate ierta pe acesta pentru gestul lui. 

 „Nu știu exact care au fost motivele care au stat în spatele deciziei sale. Nu am primit niciodată vreun amănunt despre decizia domniei sale.Tot ce știu e că în pixul său stătea prelungirea directoratului meu. A refuzat să semneze hârtia și așa am devenit oficial pensionar”, s-a confesat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

Totodată, Alexandru Arșinel a mărturisit că este supărat din cauza faptului că nu poate să mai fie la fel de aproape de teatru.

 „Sunt supărat mai ales în măsura în care organic nu mai pot fi apropiat teatrului. Și nici el mie. Despărțirea noastră s-a produs după 60 de ani în care am slujit teatrul de revistă. Vă spun sincer.Nu e deloc ușor să fiu și fără Stela, și fără teatru, și cu pandemia asta pe cap. După cum nu există nicio plăcere să vorbești despre problemele tale de sănătate, despre suferințele tale și despre efectele lor care te împiedică să faci ceea ce altădată făceai aproape pe negândite”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel