Produsul pe care Elisabeta Lipă nu l-ar mai mânca niciodată. A renunțat definitiv la el „Asta am avut în meniu atâția ani. Nu-l mai suport”

Data publicării:
Sursa foto: Elisabeta Lipă, Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Elisabeta Lipă, Spectacola

Elisabeta Lipă a dezvăluit care este produsul pe care nu l-ar mai mânca niciodată.

Elisabeta Lipă se numără printre marile nume din lumea sportivă. Într-un interviu recent, vedeta a mărturisit care este produsul pe care nu l-ar mai mânca niciodată. 

Produsul pe care Elisabeta Lipă nu l-ar mai mânca niciodată

De-a lungul timpului, marea canotoare a României a consumat foarte multă carne, în special pieptul de pui. Elisabeta Lipă a recunoscut că antrenorul său o lăsa să mai consume și dulciuri. 

„Puteam să mâncâm și dulciuri pentru că aveam trei mese pe zi, plus gustări între mese. Pentru un sportiv să mănânce, două-trei prăjituri, nu este o problemă. Pentru cei care nu fac antrenamente grele, nu transpiră, nu se obosesc la modul general, este o problemă când mănâncă dulciuri. Dar la un sportivul nu este același lucru. Un sportiv poate să mănânce orice, dar trebuie să mănânce cu măsură”, a declarat Elisabeta Lipă,potrivit ego.ro

Elisabeta Lipă, momentul în care a aflat că a doborât toate recordurile: „Am aflat că am fost desemnată cea mai bună canotoare de la război încoace”

Elisabeta Lipă: „Avem nevoie de parteneri care să vină în sprijinul nostru cu produse de calitate”

„Mâncarea de atunci, produsele, nu se compară cu produsele din ziua de azi. Așa că acum vin nutriționiștii în sprijinul sportivilor cu, nu aș putea spune dietă, ci aș spune un meniu adecvat sportului de performanță, care să-i facă bine sportivului. Iar statul român niciodată nu poate suporta toate cheltuielile unui sportiv, care atunci când se luptă pentru cea mai prețioasă și cea mai grea medalie, trebuie să știe că medalia atrage și niște costuri enorme. Pentru asta avem nevoie de specialiști, avem nevoie de parteneri care să vină în sprijinul nostru cu produse de calitate”, a mai spus marea sportivă, penru sursa menționată mai sus. 

Elisabeta Lipă recunoaște că nu mai suportă nici măcar mirosul de piept de pui pe grătar. 

„Nu mai suport și nu mai mănânc, și mă ia cu fiori pe șira spinării când văd pieptul de pui la grătar. Poate să fie el oricât de bun, numai când îl văd în farfurie mă blochez. Oricât de tare mi-ar fi foame”, a mai povestit Elisabeta Lipă pentru EGO.ro

„Asta am avut în meniu atâția ani: grătar, piept de pui. Vită nu prea mâncam pentru că sportivii în general nu prea mănâncă vită, doar piept de pui că era cel mai sigur. Nu-l mai suport”, a mai spus sportiva.

Citește și: Elisabeta Lipă, truc de îngrijire a părului. Ingredientul MINUNE pe care îl folosește de ani de zile : „Îl hrănesc de la rădăcină”/ EXCLUSIV

Daniela Nane, victima hărțuirii sexuale. Actrița rupe tăcerea: „Mi s-a întâmplat și în facultate, și în teatru, și în film”

De la ce reguli stricte nu se abate niciodată Corina Chiriac când vine vorba despre prieteni: "Ca să nu fi trădat, nu e bine să..."

Prima reacție a Adelei Popescu, după ce soțul ei a publicat o fotografie cu ea nemachiată, fără să-i ceară aprobarea: „Cu petele alea pe față?”

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel