Elisabeta Lipă, truc de îngrijire a părului. Ingredientul MINUNE pe care îl folosește de ani de zile : „Îl hrănesc de la rădăcină”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Elisabeta Lipă, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Elisabeta Lipă, Spectacola

Elisabeta Lipă a dezvăluit ritualul său de îngrijire a părului, dar și ingredientul minune pe care îl folosește de ani de zile. 

Elisabeta Lipă a fost invitata emisiunii MI-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, acolo unde a dezvăluit care este trucul său pentru un păr perfect și ritualul pe care îl folosește de ani de zile.

Elisabeta Lipă, truc de îngrijire a părului

Fosta sportivă are un păr de invidiat și multe doamne și domnișoare s-au întrebat ce ritual de îngrijire are. Elisabeta Lipă a spus cum își hrănește părul de la rădăcină, încă de pe vremea când era sportivă de performanță. Deși, în acea perioadă, vedeta își spăla părul aproape zilnic, mare sportivă recunoaște că l-a educat atât de bine, încât, acum îl spală o dată pe săptămână. Elisabeta Lipă a dezvăluit  ce șampon folosește, dar și ce ritual are după ce își spală părul. Mai exact , aceasta se spală cu șampon de urzică, pe care îl cumpără de la plafar. 

„Îl iau de la Plafar, costă 30-40 de lei, depinde de sticlă. Undeva la 400 ml. Folosesc acest şampon. De la toate şampoanele astea sofisticate fac mătreaţă, pe bune! Bineînţeles, fără balsam nu merge.  Folosesc tot balsamuri din astea simple”, a spus ea, în cadrul emisiunii MI-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz.

Elisabeta Lipă: „Eu folosesc ulei de ricin de pe vremea când făceam sport”

Fosta sportivă a mărturisit că folosește uleiul de ricin, încă din perioada în care făcea sport.  Potrivit Elisabetei Lipă, acesta ajută la regenerarea părului. 

”După ce mă spăl pe cap, îmi întind părul cu o perie rotativă, după care mă dau cu ulei de ricin, ca să-l hrănesc la rădăcină. Eu folosesc ulei de ricin de pe vremea când făceam sport. Prima dată mă dau cu el pe vârfuri, după care, bag mâinile în păr și ma dau și la rădăcină și se regenerează. 

Când făceam sport, mă spălam și zilnic pe păr. Dacă antrenamentul era greu și transpiram mult, nu puteam să stau așa cu el. Acum, l-am educat atât de bine, încât mă spăl pe cap o dată pe săptămână. ”, a spus Elisabeta Lipă pentru sursa citată mai sus.

Thea Haimovit a intervenit și a ținut să precizeze faptul că uleiul de ricin este foarte bun pentru persoanele care se confruntă cu mătreață. 

”Uleiul de ricin este foarte bun împotriva mătreții, te dai cu el la rădăcină și la bază. ”, a spus Thea Haimovit.

Youtube video image

Cine este Elisabeta Lipă

A început canotajul la 16 ani, iar peste numai un an a fost selecţionată în lotul olimpic al României unde a rămas timp de aproape 24 de ani.

În 1981, la Campionatele Mondiale rezervate juniorilor, a cucerit prima medalie din cariera sa de sportivă, bronz în proba de patru vâsle cu cârmaci (4x+).

În 1984, la Los Angeles, la 19 ani, a cucerit primul său titlu olimpic la dublu vâsle. A fost doar începutul unei cariere sportive de legendă. A devenit cea mai medaliată canotoare din istoria Jocurilor Olimpice, cu cele cinci medalii de aur, două de argint şi una de bronz cucerite într-o perioadă de 20 de ani.

A fost primul sportiv din istorie care a câştigat şase medalii olimpice la canotaj, record pe care şi l-a doborât de două ori, ajungând primul sportiv din canotaj care a cucerit opt medalii olimpice.

Are în palmares 25 de titluri de campioană naţională şi a fost port-drapelul delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Sydney (2000) şi Atena (2004). La Atena, în 2004, la 39 de ani, a devenit cea mai vârstnică sportivă care a cucerit un titlu olimpic la canotaj, în proba de opt rame cu cârmaci.

În anul 2000, Elisabeta Lipa a fost declarată de federația internaţională de specialitate cea mai bună canotoare a secolului XX.

Pe 1 iunie 2000, la Lucerna, în Elveţia, a primit medalia "Thomas Keller", cea mai înaltă distincţie din canotaj, iar preşedintele României i-a conferit Ordinul Naţional Serviciul credincios în grad de comandor, pentru talentul, pregătirea deosebită şi dăruirea excepţională dovedite în întreaga carieră sportivă, scrie COSR.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel