Prințul Harry și Meghan Markle pot plăti dur, după documentarul de pe Netflix: ”Poporul britanic nu-i vrea...”

Data publicării:
Meghan Markle, Harry/ captură video Youtube
Descriere foto: Meghan Markle, Harry/ captură video Youtube

Harry și Meghan Markle ar putea suferi consecințe destul de dure, după declarațiile făcute în cel mai nou documentar apărut pe Netflix.

O coaliție de mari personalități politice, înalte personalități militare și istorici respectați din Marea Britanie i-au îndemnat pe ducele și ducesa de Sussex să stea departe de încoronarea de anul viitor, ca urmare a consecințelor ce au apărut în urma serialului controversat de pe Netflix.

Un sondaj exploziv a dezvăluit, de asemenea, că aproape jumătate dintre britanici cred că soților Sussex ar trebui să li se retragă titlurile regale, iar 42% cred că Harry nu ar mai trebui să fie în linia de succesiune.  

"Dacă nu le place atât de mult familia regală, de ce ar participa la încoronare?",  a declarat fostul lider conservator, Iain Duncan Smith.

"Ei nu ar trebui să vină la Încoronare. În mod categoric nu ar trebui să vină. Ei fac bani din vânzarea familiei lor. Cred că ar trebui să fie clar că poporul britanic nu-i vrea acolo.”, a declarat și un alt veteran conservator, David Mellor. 

De asemenea, el a mărturisit faptul că oamenii „ar fi perfect îndreptățiți să huiduie, dacă cuplul ar apărea”, adăugând: "Sunt o pereche tristă și nu există nicio speranță pentru ei pe drumul lor actual", potrivit DailyMail.

VEZI și: Harry şi Meghan acuză familia regală britanică de minciună, în continuarea serialului documentar Netflix

 

Meghan Markle și Prințul Harry nu sunt doriți la încoronarea regală

Lady Antonia Fraser, istoric și scriitoare, și-a arătat și ea îngrijorarea cu privirea la apariția celor doi în cadrul evenimentului regal, întrucât, spune ea, toată atenția s-ar năpusti asupra celor doi și s-ar devia de la subiectul esențial.

„Sper că nu vor veni pentru că vreau ca regele și regina să fie în centrul atenției. Mă îngrijorează faptul că, dacă vor veni, camerele de filmat ar putea pierde timpul cu ei. Ei ar trebui să rămână ținându-se de mână la Hollywood”.

De asemenea, de două ori mai mulți oameni, din cei 42%, cred că prințul Harry ar trebui să fie exclus din linia de succesiune și să fie deposedat de titlul de duce de Sussex, comparativ cu cei care cred că ar trebui să li se permită să-și păstreze statutul.

Simona Gherghe o critică dur pe Meghan Markle: „Nu și-a înțeles rolul. Harry este mai onest ca ea”

 

Noul documentar de pe Netflix a stârnit extrem de multe controverse

Pe data de 13 decembrie, a fost lansat încă un trailer pentru a promova ultimele trei episoade ale serialului Netflix, care vor fi lansate în decursul zilei de 14 decembrie.

În acesta, Harry și Meghan dezvăluie că primul lor dans din noaptea nunții a fost pe melodia Land Of 1.000 Dances a lui Wilson Pickett, Meghan spunând că "se învârtea ca un vârtej".

Pe lângă detalii despre povestea lor de dragoste, se așteaptă ca noile episoade să conțină și mai multe materiale explozive care să acopere ruptura cuplului cu Familia Regală. În primele episoade, Harry a afirmat că Meghan a fost 'tratată diferit' de ceilalți.

În ciua acestor declarații, anumite persoane din interiorul palatului ale sursei citate au respins afirmațiile lui Meghan, conform cărora ar fi fost sfătuită să nu-și invite nepoata la nunta ei cu Harry;

Mai mult, se pare că și Prințul William s-a supărat destul de tare pentru faptul că Harry a inclus în documentar un clip din interviul mamei lor din Panorama, pe care Martin Bashir l-a obținut prin înșelăciune.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, în pragul divorțului? Previziunile sumbre făcute de „Noul Nostradamus”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel