Harry şi Meghan acuză familia regală britanică de minciună, în continuarea serialului documentar Netflix

Data publicării:
Meghan Markle, Harry/ captură video Youtube
Descriere foto: Meghan Markle, Harry/ captură video Youtube

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, acuză familia regală britanică că a "minţit pentru a-l proteja" pe prinţul William, moştenitorul tronului britanic, într-un trailer pentru ultimele episoade din serialul documentar dedicat lor de pe Netflix.

În primele episoade ale documentarului "Harry & Meghan", ducele şi ducesa de Sussex s-au concentrat în principal pe hărţuirea mediatică şi au vorbit despre "prejudecăţile inconştiente" ale monarhiei britanice în ceea ce priveşte rasismul. Însă restul serialului, lansat joi pe platforma de streaming, promite să fie mai exploziv pentru familia regală, deoarece fiul cel mic al regelui Charles al III-lea şi soţia sa americană urmează să prezinte versiunea lor despre retragerea lor din familia regală, în 2020.

"Nu am fost doar aruncată la lupi, s-au folosit de mine pentru a hrăni lupii", a declarat Meghan Markle în trailerul pentru aceste episoade.


"Ei au considerat că este normal să mintă pentru a-mi proteja fratele, dar nu erau pregătiţi să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi", a declarat la rândul său Harry despre fratele său mai mare, William, moştenitorul coroanei britanice.

Difuzarea primelor episoade nu a adus dezvăluiri zdrobitoare, aşa cum se temeau unii şi cum s-a întâmplat în 2021 cu interviul cuplului la televiziunea americană, marcat de acuzaţii de rasism.

Marcat de critici referitoare la lipsa de sprijin din partea casei regale şi înfăţişând monarhia britanică şi uniunea statelor Commonwealth ca fiind instituţii învechite şi imperialiste, documentarul a relansat în Regatul Unit, unde Harry şi Meghan sunt extrem de nepopulari, acuzaţiile de ipocrizie din partea lor şi lipsa de respect faţă de casa regală, la trei luni de la moartea reginei Elisabeta a II-a şi de la urcarea pe tron a regelui Charles al III-lea, notează Agerpres.

 

Meghan Markle ar fi primit ameninţări cu moartea când era membru activ al familiei regale

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a primit ameninţări cu moartea "dispreţuitoare" când ea şi soţul ei erau încă membri activi ai familiei regale britanice, a anunţat un înalt oficial al poliţiei,

Neil Basu, un responsabil al poliţiei din Londra, a afirmat că a fost nevoit să facă faţă unor ameninţări cu moartea credibile împotriva ducilor de Sussex din partea unor militanţi de extremă dreaptă, când era şef al poliţiei antiteroriste.

Afirmaţiile ofiţerului de poliţie, făcute într-un interviu difuzat marţi seara pe Channel 4, survin în timp ce Prinţul Harry şi-a exprimat în mod constant temeri pentru siguranţa familiei sale când locuiau în Marea Britanie.

Meghan, o actriţă americană, şi Harry, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea, au decis în 2020 să se distanţeze de familia regală şi s-au mutat în Statele Unite. În cadrul unui interviu uluitor din martie 2021, cuplul a adus acuzaţii de rasism şi insensibilitate la adresa familiei regale.

Neil Basu, care părăseşte poliţia din Londra după 30 de ani de serviciu, a descris ameninţările primite de cuplu drept "dispreţuitoare şi foarte reale". "Am avut echipe care au investigat, oameni au fost urmăriţi penal pentru aceste ameninţări", a adăugat el, notează Agerpres.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel