Prințul Harry și Meghan, dați afară din fosta lor casă din Marea Britanie. Decizia Casei Regale este oficială

Data publicării:
Meghan Marle și Prințul Harry, sursa foto: captura video YouTube
Descriere foto: Meghan Marle și Prințul Harry, sursa foto: captura video YouTube

Nu este cea mai bună perioadă pentru Prințul Harry și Meghan, care primesc noi lovituri, de la o zi, la alta.

Prințul Harry și Meghan au părăsit, oficial, Casa Regală. Cei doi și-au scos bunurile din vila de pe domeniul King's Windsor Estate, vestea plecării lor fiind anunțată la șase luni după ce li s-ar fi cerut să se mute. Aceste vești au fost confirmate de către reprezentații Casei Regale, care spun că cei doi au pus la punct și renovările acesteia, conform hellomagazine.com.

„Putem confirma că ducele și ducesa de Sussex au părăsit Frogmore Cottage. Ducele și ducesa au rambursat cheltuielile suportate prin intermediul Grantului Suveran în legătură cu renovarea Frogmore Cottage, lăsând astfel Coroanei un bun mult îmbunătățit.”, a declarat Sir Michael Stevens, Custodele Poștei private.

Proprietatea, care a fost anterior împărțită în apartamente, a fost supusă unor renovări de 2,4 milioane de lire sterline înainte ca Harry și Meghan să se mute în 2019.

Pe aceeași temă: Prințul Harry și Meghan vor să-și schimbe numele. Nouă lovitură pentru Casa Regală: „Adevăratul ei obiectiv în viață este să fie Diana”

Li s-a cerut să părăsească casa, după cartea publicată de Harry

Cei doi nu au apucat însă să se bucure prea mult timp de spațiul pe care l-au primit la dispoziție pentru familia lor. Aceștia au locuit acolo timp de doar șase luni, după care a venit decizia de a părăsi Regatul Unit, precum și de a renunța la toate îndatoririle regale. Cu toate acestea, Harry și Meghan au păstrat casa, unde se reîntorceau de fiecare dată când reveneau în Anglia. 

Ulterior, cuplul a rambursat costul renovărilor printr-o înțelegere care includea închirierea „Frogmore Cottage” pentru mai mulți ani.

Cu toate acestea, în ciuda dorințelor lor, se pare că li s-a cerut să plece de aici în luna ianuarie a acestui an, în urma publicării cărții de memorii a prințului Harry.

Te-ar putea interesa și: "Prevăd un divorț în 2 ani". Despărțirea dintre Harry și Meghan capătă proporții. Cui aparțin previziunile controversate

Cine se va muta acum în „Frogmore Cottage”

Oficialii palatului au refuzat să ofere vreo ipoteză cu privire la cine s-ar putea muta acum pe propritatea eliberată de cei doi, în contextul în care există informații potrivit cărora ducelui de York i s-a oferit proprietatea cu cinci dormitoare pentru a elibera actuala sa reședință, Royal Lodge. Contractul său de închiriere privată este separat de finanțarea Sovereign Grant.

Harry a fost ultima dată în Marea Britanie la începutul acestei luni, când a depus mărturie la Înalta Curte cu privire la presupusa sa plângere de piraterie informatică împotriva ziarului Mirror, înainte de aceasta el s-a întors pentru scurt timp pentru încoronarea tatălui său, regele, în luna mai.

Soții Sussex s-au mutat în SUA în 2020, după ce și-au dorit să renunțe la toate obligațiile regale, iar în prezent locuiesc în Montecito, Santa Barbara, împreună cu copiii lor, prințul Archie, în vârstă de patru ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani. 

Te-ar putea interesa și: Prințul Harry și Meghan, pierderi de milioane de lire sterline. Cei doi încep să aibă mari probleme financiare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel