Prințul Harry și Meghan, pierderi de milioane de lire sterline. Cei doi încep să aibă mari probleme financiare

Data publicării:
Meghan Marle și Prințul Harry, sursa foto: captura video YouTube
Descriere foto: Meghan Marle și Prințul Harry, sursa foto: captura video YouTube

Prințul Harry și Meghan sunt înconjurați de probleme, perioada aceasta.

Se pare că necazurile se țin lanț de Prințul Harry și de Meghan. Potrivit presei internaționale, cei doi traversează acum o mare pierdere financiară, având o gaură de mai multe milioane de lire sterline în conturi. Ace lucru nu le pune în pericol doar stilul lor de viață atât de confortabil din California, ci amenință să submineze modelul vieții lor post-regale, asta după ce Regele Charles a anunțat faptul că nu-i va mai susține financiar.

Mai mult, o companie foarte mare a anunțat și ea că își va încheia contractul cu cei doi. Este vorba despre o aplicație extrem de importantă de streaming, care nu-și mai dorește să colaboreze cu ei. Temerile nu se opresc aici, pentru că această decizie poate influența și alți colaboratori să pună punct.

Mark Borkowski, guru al PR-ului și marketingului, a sugerat ieri că decizia acelei aplicații de a renunța la contractul lor de 18 milioane de lire sterline după o singură serie a podcastului Archetypes al ducesei, iar acest lucru a fost un semn că "steaua lor este într-adevăr în cădere". 

Citește și: Prinţul Harry, declarații tulburătoare în instanţă: ''Nimeni nu vrea ca telefonul să îi fie interceptat''

Care sunt cheltuielile estimate ale celor doi

Așadar, cât de precare sunt finanțele lor? De unde provin banii lor și, în mod crucial, pe ce îi cheltuiesc? La suprafață, cei doi par să se bucure de o viață de invidiat: șoferi care să-i ducă oriunde, gărzi de corp care să-i protejeze și personal care să-i îngrijească. Dar toate aceste lucruri costă bani.

La fel și ratele ipotecare pentru casa lor cu nouă dormitoare, care are mai multe băi decât membrii activi ai familiei regale. Ei au contractat o ipotecă de 7,5 milioane de lire sterline atunci când au cumpărat-o în urmă cu trei ani, pentru 11 milioane de lire sterline.

Casa de 14.500 de metri pătrați acoperită de viță-de-vie include un home cinema, un spa, o sală de sport și un lift. Este posibil ca cei doi soți să fi achitat o parte sau întregul împrumut, dar acest lucru nu este clar pe baza înregistrărilor din SUA.

Cu toate acestea, securitatea din jurul cuplului este cea mai mare cheltuială financiară a acestora, Harry precizând în mod repetat că siguranța este prioritatea sa principală. Costul anual al protecției non-stop a fost estimat între 2 și 5 milioane de lire sterline.

Este nevoie de o echipă de paznici și de un echipament de supraveghere de ultimă generație, pentru a acoperi terenurile întinse ale familiei. Cuplul și copiii lor au, de asemenea, gărzi de corp oriunde se deplasează, fiind nevoie de echipe care să cerceteze locațiile, înainte de vizitele planificate și de vehicule robuste pentru a-i escorta în siguranță.

Pentru călătoriile în străinătate, personalul de securitate are nevoie, de asemenea, de zboruri și cazare. Consultanții în domeniul securității au declarat pentru revista Forbes, în urmă cu doi ani, că prețul ar putea ajunge la suma considerabilă de 2,4 milioane de lire sterline.

Pe aceeași temă: Prințul Harry și Meghan, în prag de divorț? Semnele care i-au dat de gol: „Există probleme în căsnicie de ceva timp”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel