Prințul Harry și Meghan vor să-și schimbe numele. Nouă lovitură pentru Casa Regală: „Adevăratul ei obiectiv în viață este să fie Diana”

Data publicării:
Meghan Markle și Harry, captură video Youtube/ ET Canada
Descriere foto: Meghan Markle și Harry, captură video Youtube/ ET Canada

Prințul Harry și Meghan ar fi luat decizia radicală de a renunța la numele de „Windsor”.

Ducele și ducesa de Sussex ar putea fi pregătiți pentru o schimbare de nume, în încercarea de a se apropia mai mult de regretata prințesă Diana.

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi discutat despre "renunțarea la numele de familie Windsor" în cadrul unui rebranding major. În urma acestei mutări, ducele și ducesa de Sussex ar putea adopta titlul de Spencer, în semn de recunoaștere a regretatei mame a prințului Harry, prințesa Diana. Un expert a declarat că este de părere că schimbarea este o "încercare de a se alinia cu Diana".

Afirmațiile privind un potențial rebranding al cuplului, care a renunțat la îndatoririle regale în urmă cu trei ani, au început atunci când s-a confirmat că înțelegerea lor cu o aplicație extrem de celebră a luat sfârșit săptămâna trecută.

Odată cu desființarea contractului lor de mai multe milioane de lire sterline, autorul regal Tom Bower a declarat că cei doi ar putea fi gata să-și schimbe numele.

În urma acestei schimbări, atât Meghan, cât și Harry ar urma să poarte numele de fată al răposatei sale mame - Spencer, potrivit express.co.uk

Pe aceeași temă: "Prevăd un divorț în 2 ani". Despărțirea dintre Harry și Meghan capătă proporții. Cui aparțin previziunile controversate

„Asta a fost întotdeauna pasiunea ei”

Mai mult, Tom Bower a discutat la GB News despre această posibilitate ca cei doi să-și schimbe numele, invocând și câteva ipoteze ce ar putea fi valabile.

"Ceea ce este cu adevărat interesant în rebranduirea familiei Sussex, este că Meghan a decis că adevăratul ei obiectiv în viață este să fie Diana. Asta a fost întotdeauna pasiunea ei, asta a fost, de asemenea, Harry și Meghan au mers până în punctul de a sugera că ar trebui să renunțe la numele Windsor și să ia numele de familie Spencer. Astfel, ea ar fi Meghan Spencer - noua Diana".

Bower i-a mai spus gazdei Dan Wootton faptul că el crede că s-a "discutat deja" cu alții, Ducele urmând să preia "și numele mamei sale".

„Au discutat nu doar între ei, ci și cu alții. Nu este ceva ce le-a ieșit din minte. Ei au încercat în mod activ să se refacă ca Harry și Meghan Spencer. Și el ar lua numele mamei sale. Este vorba de despărțire. De asemenea, ar renunța la titlul de Sussex, pentru că, în schimb, au noua întruchipare a Dianei.”, a mai spus el.

Harry și Meghan au semnat contracte cu diverse branduri mari după ce au părăsit Casa Regală, la începutul anului 2020, care le produc surse materiale considerabile.

Cuplului i-a luat aproape doi ani pentru a lansa conținut pe o platformă importantă de streaming, prin seria de podcasturi "Archetypes" a lui Meghan, fiind lansată în august anul trecut.

După ce seria de podcasturi de 12 episoade s-a încheiat, au început să circule speculații cu privire la posibilitatea ca ducesa să revină cu o a doua serie. Înainte ca aceste lucruri să mai fie posibile, compania a decis să încehie colaborarea cu ei, lucru care le-a produs pierderi financiare foarte mari.

Te-ar putea interesa și: Prințul Harry și Meghan, pierderi de milioane de lire sterline. Cei doi încep să aibă mari probleme financiare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel