"Prevăd un divorț în 2 ani". Despărțirea dintre Harry și Meghan capătă proporții. Cui aparțin previziunile controversate

Data publicării:
Meghan Markle și Harry, captură video Youtube/ ET Canada
Descriere foto: Meghan Markle și Harry, captură video Youtube/ ET Canada

Tot mai multe persoane susțin că între Prințul Harry și Meghan va avea curând loc divorțul. 

Căsnicia dintre Prințul Harry și Meghan părea a fi una perfectă. Cei doi le-au arătat cu fiecare ocazie admiratorilor lor cât de mult se iubesc, iar de dragul partenerei de viață, Harry a fost chiar dispus să părăsească viața regală și să se mute cu ea în America, acolo unde își cresc și astăzi copiii. În ciuda aparențelor însă, în spațiul public au apărut de curând mai mult ipoteze care spun faptul că iubirea dintre cei doi nu mai este atât de puternică ca în vremurile bune, ba chiar că mariajul acestora ar urma curând să se destrame.

Așadar, la un articol din New York, care vorbea despre faptul că Meghan Markle ar fi falsificat interviurile pentru podcastul său, un fan regal a reacționat imediat: "Prevăd un divorț în 2 ani", potrivit thenews.com

Mai mult, un altul a fost de acord cu acestă replică și a spus faptul că Meghan îl va părăsi pe Harry, de îndată ce va deveni o femeie independentă: "De acord. De îndată ce va fi pregătită să își facă singură banii și nu va mai avea nevoie de el, îl va trimite înapoi la tata".

Citește și: Prințul Harry și Meghan, pierderi de milioane de lire sterline. Cei doi încep să aibă mari probleme financiare

O scriitoare britanică susține zvonurile divorțului

În urmă cu ceva timp, Lady Colin Campbell, socialistă și scriitoare britanică, a afirmat faptul că Harry este în contact cu avocații de divorț.

„Se presupune că există probleme în căsnicie de ceva timp. Problema este că informațiile nu se potrivesc neapărat cu fața lor publică. Dar, bineînțeles, fața lor publică este, într-o anumită măsură, pălmuită pentru câștiguri bănești.”, a spus ea.

Mai mult, autorul regal a mai afirmat că Prințul Harry "a apelat la avocați cu câteva luni în urmă".

În aprilie, clarvăzătorul John Hughes susținea și el aceeași idee: "Am să prezic acum că se vor despărți în 18 luni. Nunta nu părea potrivită. A fost prea multă negativitate în legătură cu ea".

Te-ar putea interesa și: Prinţul Harry, declarații tulburătoare în instanţă: ''Nimeni nu vrea ca telefonul să îi fie interceptat''

Prințul Harry ar dormi de zile bune la hotel

Potrivit unor informații obținute de The Sun, Harry ar evita chiar să mai doarmă la reședința pe care o are împreună cu soția sa și în care locuiesc și cei doi copii, Archie și Lilibet. Toată proprietatea ar valora în jur de 12 milioane de lire sterline și, cu toate acestea, prințul ar avea o cameră închiriată la o proprietate de lux, acolo unde-și mai petrece unele nopți, fără ca soția sa să fie prezentă. Chiar dacă scriitoarea britanică nu putea să confirme aceste zvonuri, din cauza sursei care nu este de foarte mare încredere, aceasta admitea faptul că Harry nu este în cea mai bună poziția de a-și asuma un divorț.

"Nu se află într-o poziție foarte bună din punct de vedere juridic în ceea ce privește păstrarea poziției sale, în special în ceea ce privește custodia copiilor, dar nu știu, nu știu dacă s-a ajuns încă la acest stadiu.

Și, de asemenea, trebuie să fii foarte atent la ceea ce crezi, pentru că orice vine de la Montecito poate fi foarte ușor o minciună.", mai spunea Lady Colin Campbell.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel