Prima reacție a Roxanei Nemeș, după ce a fost umilită public de Cristi Mitrea, pentru parcursul de la Survivor All Stars: „Într-o lume rea, sper să..”

Data publicării:

Roxana Nemeș le-a transmis un mesaj fanilor săi, cu privire la cea mai noua intervenție publică pe care a avut-o la Pro TV, unde a fost denigrată public de Cristi Mitrea.

Roxana Nemeș a părăsit de curând emisiunea Survivor All Stars, după ce faimoasa a suferit un accident pe traseu, iar medicul a decis că cel mai bine pentru ea este să se recupereze acasă, acolo unde nu-i lipsește nimic. Astfel, ca toți ceilalți concurenți care au părăsit insula, aceasta a fost invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, pentru a dezbate unele dintre cele mai importante momente petrecute în emisiune. 

Totuși, blondina a avut surprinderea să fie criticată dur de Cristi Mitrea, aflat și el în platoul emisiunii, care i-a spus că nu e bună de nimic și a făcut-o cu ou și cu oțet în fața tuturor. Dacă pe loc, aceasta nu prea a dat curs dialogului, Roxana Nemeș a decis să publice ulterior un mesaj pe rețelele de socializare. 

„Într-o lume rea, sper să va dau putere și vouă, prin experiențele și piesele mele, să va păstrați și să va iubiți așa cum sunteți! Să fiți mândri de oamenii care sunteți! Și să nu va lăsați influențați de nimeni și de nimic. Să va păstrați autenticitatea și nu în ultimul rând, caracterul pe care îl aveți. Să rămâneți drepți, cu coloana vertebrală”, a fost mesajul publicat de blondină pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Golden Buzz la Românii au Talent. Andra nu s-a putut opri din plâns: „M-a emoționat cel mai mult în 14 sezoane, tremură sufletul în mine”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • Roxana Nemes • (@roxananemes)

Ce a spus Cristi Mitrea despre Roxana Nemeș

Chiar dacă nu se aștepta să fie luată la rost în acest mod, Roxana Nemeș a avut surprinderea să vadă cum Cristi Mitrea a pus-o imediat la punct pentru incapacitatea sa de a aduce puncte Faimoșilor, cât timp a fost în competiție. Acesta este convins de faptul că artista este, fără doar și poate, cea mai slabă concurentă feminină din jungla dominicană, care a participat vreodată la acest show. 

„Eu mă bucur că a zâmbit mai devreme și a spus că am vorbit despre ea, că eu nu am spus nimic de bine și nici nu am ce să spun de bine, dar dacă pe ea o încântă.. îmi dau seama că e arogantă. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul acesta, nu am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă, nu avem acuratețe, viteză, țintă, nu simțim probele de niciun fel, adică nu am adus niciun beneficu nici echipei, nici jocului.

Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici. Nu crezi că mai bine era altcineva în locul tău, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnavă, accidentată.”, i-a spus tăios Cristi Mitrea Roxanei Nemeș, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

VEZI și: Imaginea postată de Laurențiu Reghecampf, cu ocazia aniversării Corinei Caciuc. Cei doi apar într-o ipostază extrem de rară

Replicile tăioase dintre cei doi au continuat atunci

Conversația dintre cei doi a continuat atunci, blondina fiind nemulțumită de faptul că Mitrea, care nu a participat la concurs, își dă cu părerea cu privire la poziția sa din emisiune. 

Roxana Nemeș: Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?

Cristi Mitrea: Ăsta e jobul, eu n-aș accepta, în sensul de onoare, dacă nu mă știu în stare, bun de nimic. Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci?

Roxana Nemeș: Tu nu știi concursul, de ce-ți dai cu părerea?

Cristi Mitrea: Ce legătură are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai făcut nimic pe traseu. Păr blond și ochi frumoși, atât.

VEZI și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel