Imaginea postată de Laurențiu Reghecampf, cu ocazia aniversării Corinei Caciuc. Cei doi apar într-o ipostază extrem de rară

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf i-a transmis public parteneri sale urările, cu ocazia zilei sale de naștere. 

Laurențiu Reghecampf a ales de-o bună perioadă de timp, după divorțul de Anamaria Prodan, mai exact, să nu-și mai expună viața personală pe primele pagini sau în mediul online și, în schimb, să-și trăiască noua poveste de dragoste în discreție, departe de ochii lumii. Astfel, sunt extrem de rare momentele în care celebrul antrenor postează fotografii cu noua sa familie, respectiv cu băiețelul și cu Corina Caciuc, iar când se întâmplă acest lucru este, de cele mai multe ori, un moment special.

Asta s-a întâmplat și acum, când actuala lui Reghe și-a sărbătorit ziua de naștere. Astfel, acesta nu a putut trece cu vederea evenimentul important și a ales să distribuie pe Instagram o fotografie în care cei doi se sărută, alături de un simplu mesaj de „La mulți ani”.

Vă reamintim faptul că actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, este însărcinată cu cel de-al doilea copil pe care îl are cu antrenorul, care este tot un băiat, și, cel mai probabil, aceasta va naște în curând. Cuplul are deja un băiețel minunat, în vârstă de aproape doi ani, care îi seamănă leit tatălui său și pe care Reghe îl pune uneori și pe rețelele de socializare, pentru a-și arăta mândria în fața tuturor. 

Te-ar putea interesa și: Scandal total după ultimele incidente de la Survivor All Stars. Sora lui Jador rupe tăcerea, după ce Culiță Sterp l-a atacat pe manelist: „Mama ta ne-a jignit toată familia”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)


Cum s-au cunoscut cei doi

Toată lumea știe scandalul uriaș în care au fost implicați Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, care și-a purtat până acum soțul în diferite procese și care i-a adus diferite acuzații, după ce acesta a părăsit căminul conjugal. Cu toate acestea, se pare că antrenorul a ales să-și urmeze inima și să-și trăiască povestea de iubire alături de femeia care l-a acaparat total și care l-a făcut tată pentru a treia oară, la scurt timp.

”Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat.

Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus Laurențiu Reghecampf, acum ceva timp, în cadrul unui podcast.

Citește și: Cum se menține Jojo în formă, la aproape 43 de ani: „Nu ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut”. Alimentele la care a renunțat definitiv



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel