Golden Buzz la Românii au Talent. Andra nu s-a putut opri din plâns: „M-a emoționat cel mai mult în 14 sezoane, tremură sufletul în mine”

Data actualizării: | Data publicării:

Cea de-a doua ediție a emisiunii „Românii au talent” a venit și cu un Golden Buzz, acordat de Andra. 

A doua ediție Românii au talent a adus pe scenă extrem de multe momente emoționante, oameni talentați, dar și un Golden Buzz, oferit de această dată de Andra, care a fost emoționată până la lacrimi de Nuță Ana, venită din Craiova să încânte publicul cu talentul său nativ și neșlefuit, despre care nu credea că va trezi atât de multă emoție. 

„Am simțit această chemare de la Dumnezeu că s-a pogorât în sufletul meu, atunci când eram la Biserică. Pentru că mama mea este o persoană foarte credincioasă, m-a dus de mică la Biserică și într-o după-amiază am început să cânt singură slujbele alături de oameni și atâta putere de la Dumnezeu am simțit, încât toată biserica s-a întors la mine și a fost uimită că acel copil micuț avea atâta forță să cânte.

A fost un dar primit de la Dumnezeu în inimă, iar apoi am continuat să cânt la biserică, doar că nu am făcut performanță din muzică, să învăț, să cânt note, tehnică, cântam doar la biserică și atât.

Tatăl meu a murit când eram mică, probabil că de asta mama a fost atât de credincioasă și m-a luat și pe mine, iar acolo ne-am găăsit liniștea sufletească, și-a pus tot sufletul să-mi împlinesc visul meu.”, a povestit Ana Nuță, în cadrul emisiunii.

Te-ar putea interesa și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO

Jurații, lăsați fără cuvinte de momentul Anei

Dacă, inițial, jurații nu s-ar fi așteptat să se afle un „munte” de talent în concurenta firavă de pe scenă, la finalul prestației, aceștia au rămas muți de uimire. De departe însă, Andra a fost cea mai emoționată, motiv pentru care a preluat cuvântul Bobonete. 

„Este un moment unic la Românii au talent, atâta emoție într-un moment nu am mai simțit, am simțit ce se întâmpla în spatele meu, aici la masă, ești foarte talentată și dacă asta ai vrut, să pui o cărămidă la ceea ce-ți dorești să faci, ai pus mai multe, ai ridicat un etaj deja, pentru că azi te-a văzut o țară întreagă. Ne-a plăcut foarte mult și îți urez succes.”, a luat cuvântul Bobonete.

„Ana, vreau să te asigur că ne-a plăcut atât de mult, pentru că tu ai fost atât de bună, ne-ai surprins, ne-ai năucit. M-am uitat la Andra și s-a întors la mine și mi-a zis „Ăsta e talent”, după care nu a mai putut să spună nimic”, a spus și Andi Moisescu. 

Citește și: Cum se menține Jojo în formă, la aproape 43 de ani: „Nu ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut”. Alimentele la care a renunțat definitiv

Andra nu s-a putut opri din plâns

Andra nu doar că nu și-a putut opri lacrimile, dar și-a dorit să imortalizeze acest moment unic, acordându-i concurentei Golden Buzz-ul, lucru care o trimite direct în semifinala competiției. 

„Ce mi-ai făcut tu mie, Ana? M-ai făcut foarte fericită, pentru că mi-ai demonstrat încă o dată că întâlnesc oameni talentați și înzestrați cu har de la Dumnezeu. Nu mă pot abține din plâns, asta mi-a dat interpretarea ta. Este un dar de la Dumnezeu ce ai primit și ai grijă de el. Următorul meu pas este să mă ridic, să mă înclin și să apăs acest buton .

M-a emoționat cel mai mult în 14 sezoane, am trăit tot felul de stări, dar mi-a adus o emoție pe care nici nu știam că o am, tremura sufletul în mine, nu mă puteam opri din plâns, cea mai puternică emoție pe care eu am simțit-o.”, a spus Andra, extrem de emoționantă de momentul realizat de Ana pe scena „Românii au talent.”

VEZI și: Vlad Gherman, surprins până la lacrimi de Oana Moșneagu. Actorul a împlinit 31 de ani: „Ești sufletul meu preferat de pe Pământ!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel