Prima companie care reacționează în scandalul cu George Buhnici: ”L-am anunțat că vom încheia parteneriatul cu el. Vom respinge orice atitudine de sexism și discriminare”

Data publicării:
George Buhnici, foto Instagram
Descriere foto: George Buhnici, foto Instagram

O companie bancară a reacționat, după replicile halucinante spuse de George Buhnici, care au ajuns virale în spațiul public.

Scandalul în care este implicat George Buhnici a luat o așa mare amploare, încât nu doar persoanele publice au reacționat, ci și marile companii, care își au imaginea asociată cu acesta. Așadar, prima companie bancară care are parteneriat cu vloggerul celebru a anunțat public faptul că va întrerupe contractul cu cel care a jignit femeile. Aceștia susțin faptul că l-au anunțat deja pe George Buhnici de decizia luată, în urma discursului său care încuraja la discriminare și sexism.

„Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj. Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public.Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică. Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit. Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului. Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile. L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el. Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită.”, a scris compania bancară pe pagina personală de Facebook.

Iulia Albu, reacție tranșantă față de George Buhnici:” Critici TOATE femeile din univers și sexualizezi minorele”

Compania bancară, dezamăgită de George Buhnici

Mai mult, compania bancară care avea imaginea asociată cu George Buhnici spune că situația putea fi reparată, dacă acesta și-ar fi cerut public scuze, iar oamenii ar fi putut să vadă o urmă de regret. Acest lucru nu s-a întâmplat, ba chiar în prima sa reacție după ce interviul a devenit viral, și-a întărit și mai mult opiniile, dând vina în cele din urmă pe postul care a difuzat interviul.

„Lucrăm cu mulți influenceri. Plecăm de la premisa că putem fi parteneri de proiecte și de valori. Dar am vrea să fim foarte clari: ne disociem ferm de sexism și discriminare, indiferent de formă - nuanțe, aluzii sau interpretări. Avem, de asemenea, așteptări ferme de limbaj, de atitudine și de conștientizare a greșelii când există derapaje:- Credem că, deși sănătatea primează, nimeni nu trebuie judecat, cu atât mai puțin făcut de rușine pentru cum arată. Dimpotrivă, educația în acest sens este necesară cu blândețe, înțelegere, incluziv;- Credem că limbajul public, cu atât mai mult al unor lideri de opinie, trebuie să evite orice nuanță despre sexism și obiectificare sexuală la adresa oricărei persoane;- Și credem că, în ceea ce privește tinerele și tinerii din România, este necesar să evităm sexualizarea la vârste fragede, cu atât mai mult cu cât România ocupă un neonorant loc în ceea ce privește sarcinile și avorturile în rândul tinerelor minore. 

Bianca Drăgușanu, reacție în scandalul vergeturilor: ”Nu cred că există femei fără celulită”. Ce le recomandă vedeta femeilor care se confruntă cu această problemă

Este adevărat că oricine poate greși, dar la fel de adevărat este că, în orice greșeală, cu toții putem realiza impactul, exprima scuze și remușcări sincere, dar mai ales găsi o cale de a repara și a construi mai bine: înțelegere, valori, dialog. În cele din urmă, credem că soluția stă în educație, pentru care toți trebuie să punem umărul, inclusiv cei care greșesc. Altfel, vom rămâne în tranșeele noastre, mai dezbinați, mai lipsiți de înțelegere și de acel împreună de care este nevoie ca să construim o “țară ca afară”., a continuat compania bancară pe rețelele de socializare.

Dan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici: ”N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe?”

Care sunt declarațiile controversate făcute de George Buhnici

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice.

E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” ”, a spus George Buhnici în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show de pe Antena Stars. 

Ioana Ginghină, enervată de declarațiile lui George Buhnici: „Eu nu sunt obeză, am vergeturi de la naștere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel