Iulia Albu, reacție tranșantă față de George Buhnici:” Critici TOATE femeile din univers și sexualizezi minorele”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Iulia Albu, George Buhnici
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Iulia Albu, George Buhnici

Iulia Albu intervine în scandalul vergeturilor și îi dă replica lui George Buhnici.

Iulia Albu nu a putut să stea departe de scandalul izbucnit în urma declarațiilor făcute de George Buhnici. Chiar dacă celebrul critic vestimentar a subliniat faptul că nu-i stă în caracter să discrediteze persoanele care sunt deja puse la zid, aceasta spune că vloggerul merită pe deplin situația în care se află. Cel mai îngrijorător lucru din interviul pe care l-a dat fostul prezentator TV este faptul că acesta s-a raportat la soția sa ca la un obiect bine standardizat și i-a scos în evidență doar aspectul fizic, spune ea.

„În legătura cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot Internetul. Nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită. Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră ci ca o FEMEIE, așa cum și alte femei arată că FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că “șansa ” dumneavoastră “în viața a fost că soția” dumneavoastră “arată că o minoră”. Oare ce doriți să spuneți? Aveți ceva de mărturisit?Înțeleg că veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră “pe sticlă”. Cu siguranță și brandurile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo și chiar și noi, cei care vă urmăream din când în când sau nu.”, a scris Iulia Albu pe Instagram. 

Bianca Drăgușanu, reacție în scandalul vergeturilor: ”Nu cred că există femei fără celulită”. Ce le recomandă vedeta femeilor care se confruntă cu această problemă

„Eu sigur nu vreau să mă “împrietenesc” cu cineva ca tine”

Mai mult, George Buhnici a încercat să se apere după declarațiile făcute, dând vine pe emisiunea care a difuzat interviul, adică Xtra Night Show. Iulia Albu critică dur și această decizie, pentru că replicile lui nu au fost decupate  sau montate de nimeni.

„Întâmplator, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei de la Antena Stars și nu îmi amintesc să vă fi pus cineva pistolul la tâmplă. Vă deranjează că nu a fost “cosmetizat” pentru dumneavoastră? V-am auzit spunând că dumneavoastră mergeți la mare ca să vedeți piele și că este normal să vă uitați după “țațe și buci” și dacă “vrei să te împrietenești cu mine trebuie să îmi arăți mai mult decât un decolteu”. Eu sigur nu vreau să mă “împrietenesc” cu cineva ca tine. Și dumneavoastră insistați să credeți că totul este o mare conspirație pentru a vă discredita. Când ajungi să faci Review “tehnic” propriei soții în fața unei țări, arătându-i din multiple unghiuri silueta, când îți permiți să critici TOATE femeile din univers și să sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tată de fată, acesta este momentul când ȘTII că TOȚI te vor pune la zid.Tu, George Buhnici, tu care ești mândru tare că faci dragoste în fiecare seară cu o femeie care “arată că o minoră”, subliniind acest lucru de parcă aceasta ar fi singură ei calitate, tu, George Buhnici care vii “la mare să vezi piele” “țațe și buci”, și numești femeile “mamifere femele”, nu ești decât un alt COLO.SPOOF-nici!”, a continuat celebrul critic de modă.

Buhnici și vergeturile. Mircea Badea, despre singurul caz în care o femeie ar trebui să arate impecabil: Am și eu totuși o exigență

Declarațiile controversate ale lui George Buhnici

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice.

Monica Tatoiu intervine în scandalul vergeturilor: "Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă". George Buhnici, taxat dur pentru declarația făcută

E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” ”, a spus George Buhnici în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show de pe Antena Stars. 

Citește aici cum a încercat George Buhnici să se apere pentru declarațiile făcute și cum a ACUZAT emisiunea moderată de Dan Capatos pentru acel interviu care a pus România pe jar.

Dan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici: ”N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel