Ioana Ginghină, enervată de declarațiile lui George Buhnici: „Eu nu sunt obeză, am vergeturi de la naștere”

Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Ginghină. George Buhnici, foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină. George Buhnici, foto Instagram

Ioana Ginghină a avut prima reacție, după declarația controversată făcută de George Buhnici.


George Buhnici a stârnit un întreg scandal pe rețelele de socializare, după ce s-a legat de aspectul fizic al femeilor. Concret, acesta a declarat faptul că nu mai vrea să vadă pe plajă doamne sau domnișoare cu vergeturi și cu celulită și că ar fi cazul ca acestea să meargă la sală. Această declarație a stârnit un întreg val de reacții negative și în rândul vedetelor, printre care se numără și ioana Ginghină, care critică dur gestul făcut de vlogger.


'Ce naiba e asta? Să-i zică cineva omului că avem vergeturi de la naștere, știi când îți crește burta și naști un copil. Deci m-am super enervat, sincer! Deci ia să văd și agenții îl mai iau pe domnul în campanii? Sincer chiar o să urmăresc.

Sunt mamă și ghici ce m-am super enervat. Minoră gen cât? Că mă pui pe gânduri... Eu nu sunt obeză, am vergeturi de la naștere. M-am îngrășat doar 10 kg în sarcină...deci. Zic să citești, apoi să gândești și apoi să vorbești., a declarat Ioana Ginghină pe rețelele de socializare, potrivit SpyNews.

Declarația inițială a lui George Buhnici


"Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici.

Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis”, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, a clarificat Lorena Buhnici, potrivit dcnews.ro

 

George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile cu vergeturi și celulită: "Obezitatea este o problemă națională". Soția sa îi sare în apărare

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel