Dan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici: ”N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe?”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Extra Night Show
Descriere foto: Captură video Youtube/ Extra Night Show

Dan Capatos a oferit prima reacție, în scandalul în care este implicat George Buhnici.

Dan Capatos intervine în scandalul cu George Buhnici, care a luat o amploare extrem de mare. Interviul care a pus pe jar întreaga țară a fost difuzat chiar în emisiunea de seară pe care acesta o moderează pe Antena Stars. Deși, inițial, Dan Capatos nu a vrut să intervină și să accentueze și mai mult scandalul, acesta a hotărât să vorbească public despre acest incident, după ce George Buhnici ar fi dat vina pe postul care a difuzat emisiunea de cele spuse de el. În acest context, prezentatorul emisiunii de noapte spune că, în loc să vină cu niște scuze firești față de doamnele și domnișoarele pe care le-a jignit vizibil, alege să arunce vina pe altcineva.

”Eu nu-l cunosc pe George, nu avem nimic de împărțit. Am mers la el acasă, am filmat casa și a fost totul normal. Pe plajă la Neversea a ieșit acest interviu, unde a spus acele lucruri. Am ales să difuzăm materialul, pentru că ni se pare normal. A fost un lucru asumat din partea lui. El nu a trimis nicio reacție către noi, nu a realizat ce a spus. Acum, George Buhnici a venit cu un drept la replică. Și aici mi se pare o greșeală 

Cred că din momentul în care a început și a încercat să repare toate aceste prostii pe care le-a spus altfel decât printr-un simplu  ”îmi cer scuze, îmi pare rău, băusem și eu ceva” care cred că ar fi fost acceptat ca răspuns mult mai rapid și mult mai ușor decât tot baletul pe care a încercat să-l facă după, că-l urmărește nu știu cine, nu știu ce cu războiul, dar să legi frânturi de puzzle-uri de acolo, de acolo și de acolo. Asta înseamnă să fi un pic paranoic când nu mai reușești să vezi cu adevărat ce se întâmplă. N-a făcut asta și a postat pe blogul lui o explicație. E halucinant.”, a declarat Dan Capatos la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show.

George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile cu vergeturi și celulită: "Obezitatea este o problemă națională". Soția sa îi sare în apărare

”Noi nu ți-am greșit cu nimic”

”Prin prima acestei explicații abia începi să te uiți atent la ce a zis, că dacă n-ar fi construit toată această urzeală a tronurilor împotriva lui, unde printre rânduri încearcă să ne spună că din Rusia încearcă să-i facă ceva rău? N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe. Ce ne-a deranjat pe noi a fost faptul că în baza unor gesturi de prietenie pe care o avem cu el, alege să dea vina pe noi, chiar dacă noi. Nu cred că această emisiune ți-a făcut rău, sunt cuvintele tale, nu sunt montate sau ajustate. Noi nu ți-am greșit cu nimic.”, a continuat acesta.

Monica Tatoiu intervine în scandalul vergeturilor: "Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă". George Buhnici, taxat dur pentru declarația făcută

Declarațiile inițiale ale lui George Buhnici

"Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici.

Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis”, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, a clarificat Lorena Buhnici, potrivit dcnews.ro

Ana Măiță, replică pentru George Buhnici: În viziunea lui, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unei femei este să-i spui că arată ca o minoră

Care a fost reacția lui George Buhnici, după ce scandalul a luat amploare

După ce a văzut că tot mai multe persoane publice îl critică pentru cele spuse, vloggerul a ținut să ofere o reacție pe blogul său, spunând faptul că nu a încurajat nicio clipă pedofilia, doar că obișnuiește să-i facă des acest gen de complimente partenerei lui, care are foarte mare grijă al silueta sa.

"Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. 

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia.

Citește restul declarațiilor AICI. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel