Preparatul special ales pentru încoronarea Regelui Charles. Casa Regală a dezvăluit întreaga rețetă

Data publicării:

Casa Regală a anunțat care va fi preparatul special de la încoronarea Regelui Charles.

Pregătirile pentru încoronarea Prințului Charles sunt în toi, iar Casa Regală se pregătește din plin pentru marele eveniment care va avea loc pe data de 6 mai. Și, de la o încoronare atât de important nu poate lipsi un meniu pe măsură, astfel încât Palatul Buckingham a declarat plăcinta „quiche” ca fiind preparatul special ce se va regăsi la evenimentul special al regelui Carol al III-lea, numită în mod corespunzător "Coronation Quiche", notează presa internațională.

În acest sens, regele Charles și regina consort Camilla au împărtășit rețeta pe care au ales-o personal, cu spanac, fasole, brânză și tarhon.

"Vă prezentăm... Coronation Quiche!", au scris Majestățile Lor pe pagina lor oficială de Instagram, împărtășind un videoclip detaliat cu bucătarii de la palat, care pregătesc deliciul culinar. 

"Ușor de adaptat la diferite gusturi și preferințe, Quiche-ul Încoronării - cu spanac, fasole, brânză și tarhon - vă încurajează să vă alăturați Marelui Prânz al Încoronării! ”, continuă postarea.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Meghan Markle nu îl va însoți pe Prinţul Harry la încoronarea regelui Charles al III-lea

 

Alegerea culinară a Casei Regale, criticată de fani

În timp ce mulți fani regali s-au grăbit să își împărtășească interesul de a prepara ei înșiși acest fel de mâncare pe bază de ouă, mulți alții au fost uimiți de alegerea felului de mâncare, folosind rețelele de socializare pentru a-și exprima părerile negative.

"Coronation quiche sună foarte, foarte dezgustător", a împărtășit un utilizator pe Twitter, în timp ce un altul a scris: "Coronation quiche în timpul unei penurii de ouă în Marea Britanie a fost o sincronizare cu adevărat genială." 

Alți utilizatori de social media au scris pe Instagram: "Pare delicioasă și destul de sănătoasă", în timp ce un altul a scris: "Voi face una care va fi savurată pe 6 mai. Îmi plac quiche-urile, o masă ușoară minunată cu salată".

De asemenea, mulți și-au exprimat și dezgustul față de includerea untului de porc în rețetă. Grăsimea albă de porc este folosită, de obicei, în produsele de patiserie, pentru a face aluatul mai ușor de lucrat și perfect crocant, odată ce este copt. 

Fostul bucătar de la Palatul Buckingham, Darren McGrady, a declarat că alegerea nu ar trebui să fie "o surpriză", având în vedere că Regele "adoră tot ce conține ouă și brânză". 

În timp ce iubitorii de quiche se vor bucura de această selecție, iubitorii de pui veniți la încoronare s-ar putea să se simtă descurajați. 

Citește și: Prinţul Harry, discuție cu celebrul psiholog Gabor Mate: „M-am simţit uşor diferit de restul familiei mele"

Preparatul inventat special pentru încoronarea Reginei Elisabeta a II-a

Și pentru încoronarea Reginei Elisabeta a fost creat un preparat special, iar de data aceea, vedeta a fost puiul. Se crede că acest fel de mâncare, care a luat naștere în 1953, este o invenție a lui Rosemary Hume - o fostă absolventă a Le Cordon Bleu Paris - și a scriitoarei gastronomice Constance Spry. Cunoscut în mod oficial sub numele de "Poulet Reine Elizabeth", neobișnuitul fel de mâncare necesită "pui tineri la cuptor", pastă de curry, vin roșu, jumătăți de caise, maioneză, frișcă și o garnitură pe măsură, la fel de specială.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel