Planta care crește fertilitatea. Lidia Fecioru: ”Este foarte bună pentru femei și pentru bărbați”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Lidia Fecioru a dezvăluit beneficiile frunzei de dafin și a florii de pătlagină. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV, unde a vorbit despre beneficiile uimitoare pe care le au două plante extrem de comune, care se găsesc la orice pas. Este vorba despre floarea de pătlagină și frunza de dafin, care nu ar trebui să ne lipsească din casă, potrivit spuselor acesteia. Bioenergoterapeutul a dezvăluit, de asemenea, în ce moment al zilei trebuie să consumăm fructele și legumele.

”Semințele florii de pătlagină sunt foarte bune pentru femei și pentru bărbați, atunci când vor să facă copii, pentru fertilitate. Dacă ne doare capul, trebuie să luăm o frunză de pătlagină să ne-o punem pe frunte, putem să ne facem o baie cu frunze de pătlagină la picioare.

Plantele se culeg și ele după anumite criterii. Ce crește în pom, se mănâncă seara, ce crește în pământ, se mănâncă dimineața și ce crește deasupra pământului se mănâncă la prânz. Cartoful se mănâncă dimineața, spre exemplu, salata la prânz. Eu sunt împotriva merelor mâncate excesiv. Am o prietenă care s-a îmbolnăvit din cauza asta, i s-a iritat colonul.”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Ce culori trebuie să porți dacă vrei o mărire de salariu. Lidia Fecioru: ”Denotă că eşti o persoană de încredere şi capabilă”

Beneficiile frunzei de dafin

Când vine vorba de frunza de dafin, Lidia Fecioru spune că aceasta are nenumărate beneficii atât din punct de vedere medical, dar ne poate ajuta și pe alte planuri. 

”Eu am în portofel foi de dafin. În primul rând, este un condiment foarte bun. Apoi, frunza de dafin este coroana învingătorilor, a fost făcută din frunză de laur, este frunza învingătorului, ne aduce noroc, ne scapă de spirite, de energii negative. Ca medicament, se face ceaiul cu frunza de dafin, se face foarte simplu, doar că trebuie lăsat în termos, de seara până dimineața, frunza e groasă și până iese din ea durează. Îl fierbem cam 5 minute la foc mic, după care îl lăsam până a doua zi, dimineața. El reglează tensiunea, îmbunătățește funcția ficatului, a rinichilor, a intestinului, pentru că este o plantă aromată, dar e foarte bună și pentru sistemul nervos. Frunza de dafin mai e bună și pentru monturi, bătături. Bătăturile se fac de obicei pe organele în care avem probleme în corp. Dacă în talpa noastră a apărut o bătătură, trebuie să ne uităm ce organ este în zona aceea, acolo avem probleme în organism. Frunza de dafin curăță.

Ea ne poate aduce succes, noroc la bani, ne scapă de energii negative și de spirite urâte. Dacă vrei să primești vești bune, îi dai foc frunzei de dafin, spui o rugăciune.”, a mai dezvăluit aceasta. 

Lidia Fecioru, leac pentru curățarea ficatului: ”Dezintoxicarea se face într-o zi”

Cum arată o ședință în cabinetul bioenergoterapeutului

”În primul rând eu fac un consult, e individual lucrul ăsta. Eu fac începând de la partea sufletească, mergând spre tot ce înseamnă psihologia corpului, minții, a sufletului și intrăm și în partea fizică. E complexă ședința. Nu vreau să detaliez, pentru că pe fiecare îl abordez diferit și oamenii așteaptă rețeta, să-i tratez pe toți la fel, nu există. Unii stau și doar la vorbă, nu facem doar bioenergie.”, a mai dezvăluit ea.

Alimentul care topește grăsimea și crește imunitatea. Lidia Fecioru: „Este un antibiotic foarte bun”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel