Alimentul care topește grăsimea și crește imunitatea. Lidia Fecioru: „Este un antibiotic foarte bun”

Captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Lidia Fecioru dezvăluie cum poți folosi usturoiul pentru a scăpa de kilogramele în plus și pentru a-ți crește imunitatea. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse", de la Antena 3, unde a dezvăluit ce beneficii aduce usturoiul  copt şi condimentat, dacă îl mănânci o dată pe săptămână. Bioenergoterapeutul susține că acest amestec are puterea de a topi grăsimea și poate ajuta la creșterea imunității.

 

Preparat astfel, usturoiul este şi un antibiotic bun, dar ajută şi la arderea kilogramelor nedorite, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

"Se iau căţeii de usturoi, se taie cotorul şi se pun într-o folie de aluminiu.

Se pune puţin piper negru, sare şi se bagă la cuptor, să se coacă. Căpăţâna de usturoi trebuie lăsată la cuptor cam 40 de minute în acea folie.


E bine să facem această cură cu o căpăţână de usturoi, deci cam 6 căţei de usturoi, o dată la 3 zile. 

E foarte bun pentru imunitatea organismului şi nu mai avem nici acea stare de oboseală.

În al treilea rând, este un antibiotic foarte bun. Apoi, e indicat şi dacă vrem să slăbim, pentru că ajută la arderea grăsimilor.

Ne reglează tensiunea arterială, problemele legate de diabet, dar nu cel insulino-dependent. E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână.

După cinci săptămâni, se vor vedea schimbări în corp", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii de la Antena 3. 

 

 

Lidia Fecioru, LEAC pentru curățarea plămânilor: 

 

Într-o altă ediție a emisiunii Adevăruri Ascunse de pe Antena 3,  bioenergoterapeutul a vorbit despre cum putem prepara o licoare, care să ne ajute să ne vindecăm plămânii. Aceasta este destinată în special celor care fumează sau vor să se lase de fumat, dar și celor care au plămânii foarte afectați, în urma unei răceli sau boli.

"O să vă dau o rețetă pentru curățarea plămânilor. Această rețetă este foarte bună pentru cei care vor să se lase de fumat, care au plămânii încărcați după o răceală, după o bronșită sau un astm.", a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Cum se prepară leacul de curățare a plămânilor

Pentru acest leac aveți nevoie de doar câteva ingrediente. Toate acestea trebuie puse împreună, la foc mic, pe aragaz.

"Se ia o bucățică dă rădăcină de ghimbir, două lingurițe de ceai de curcuma, un litru de apă. Se iau 400 de grame de usturoi curățat și tăiat rondele și 400 de grame de zahăr. Ar fi bine ca zahărul să fie brun. Apa o punem la fiert și punem pe rând ghimbirul, curcuma, usturoiul și zahărul îl pune la sfârșit. Fierbem la foc mic, până scade totul la jumătate. O lăsăm să se răcească, după care o punem într-un borcănel și o lăsăm la frigider.", a mai dezvăluit aceasta.

 

Când trebuie luat acest medicament

Bioenergoterapeutul recomandă ca acest leac să fie luat înainte de masă, fie dimineața, fie seara. De asemenea, pe lângă beneficiile uimitoare pe care le are asupra plămânilor, această băutură poate fi extrem de folositoare și pentru cei care au probleme cu imunitatea, având extrem de multe proprietăți.

"Se poate lua dimineața, câte două linguri sau dimineața și seara câte o lingură, înainte de masă cu jumătate de oră. Este foarte bun pentru că, în primul rând, scoate și săruri din corp, ridică și imunitatea, are mai multe proprietăți. Bem acest leac până se termină cantitatea de jumătate.", a continuat Lidia Fecioru.

 

Lidia Fecioru garantează beneficiile acestui leac minune

De asemenea, Lidia Fecioru spune că rezultatele vor apărea la câteva zile de când ai început să bei această substanță. Aceasta avertizează și asupra faptului că vor apărea și niște efecte secundare, pe care este normal să le avem, explică ea. 

"De la a treia zi se vede îmbunătățirea. Este posibil să avem și un ușor acces de tuse mai puternică, pentru că se produce o tuse productivă și trebuie să scoatem de acolo tot, dar după aceea imediat ne revenim. Mai putem lua leacul acesta când mai simțim nevoia. De obicei, cei care vor să-și ridice imunitatea, să fie pregătiți și de toamnă, o fac o dată primăvară și o dată toamna. Are gust dulce.", a mai spus aceasta, în cadrul emisiunii de pe Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 19 iun, 15:15 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play