Piesele vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă. Mariana Romanică: „Sunt 13 la număr” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Mariana Romanică, consultant de imagine, a fost invitata Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, unde a dezvăluit care sunt hainele esențiale în garderoba fiecărei femei.

Fiecare femeie își dorește garderoba ideală, cu articole vestimentare pentru orice ocazie. Fiecare piesă din garderoba noastră trebuie să fie aleasă cu grijă pentru a ne reprezenta stilul personal și pentru a ne face să ne simțim încrezătoare și confortabile în pielea noastră. Ei bine, există câteva piese esențiale care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă.

Piesele vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă. Mariana Romanică: „Sunt 13 la număr”

Invitată în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, Mariana Romanică, consultant de imagine, ne-a dezvăluit ce articole vestimentare sunt esențiale în garderoba fiecărei femei.

„Pornim de la bluze. În general sunt 5 bluze, 2 perechi de pantaloni și o fustă, un sacou, un cardigan și trei rochii. Am ajuns la 13 piese. Fiecare pantalon merge cu fiecare bluză. Fiecare bluză merge cu fustă. Unele dintre rochii pot să fie purtate cu unele dintre bluze, pe dedesubt, dacă sunt cămăși sau malete.

Bineînțeles că fiecare fustă sau pantalon cu fiecare bluză se potrivește cu sacoul și cu cardiganul și, bineînțeles, rochiile se potrivesc cu sacoul și cu cardiganul.

Dacă nu porți rochii, atunci poți să le înlocuiești cu pantaloni sau fuste. Vei păstră o rochie, 2 fuste, 3 pantaloni și tot așa. De asemenea, în loc de cardigan poți avea o vestă lungă sau ponchouri. Dacă forma corpului tău are nevoie de stratificare în partea de sus, de exemplu, atunci poți pune o cămașă cu o vestă. Nu o să pui doar o bluză simplă sau pulover”, a spus Mariana Romanică, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Cum să creezi 70 de ținute cu doar 13 articole vestimentare. Mariana Romanică: „Acesta este bugetul pentru garderobă” / VIDEO

Te-ar putea interesa și: Cum ne putem îmbrăca bine cu bani puțini. Mariana Romanică: „Degeaba cumperi haine, dacă nu le amortizezi”

Piese pentru femeile care aleg stilul ofice

Stilul office a suferit transformări semnificative în urma pandemiei. Elementele de bază sunt acum pantalonii asortați cu încălțăminte sport sau cu încălțăminte fără toc, fiind punctul de plecare pentru un outfit reușit. 

„Stilul office nu mai e ce a fost. După pandemie s-a transformat într-un stil maxim smart casul. Pantalonul împreună cu încălțămintea sport sau încălțăminte fără toc au devenit elementul de pornire pentru fiecare outfit. Nu se mai poartă atât de mult sacoul sau dacă se poartă nu se mai poartă sacourile acelea clasice.

Toate ținutele au un iz de mix and mach stilistic, adică sacoul este singurul element din vechiul stil office și restul sunt mult mai relaxate. Poate fi o rochie purtată cu dresuri și cu ghete. Acum este mult mai permisiv acest stil”, ne-a mai declarat Mariana Romanică, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Cum să asortezi culorile pentru un outfit reușit. Mariana Romanică, secretele unei ținute atrăgătoare / VIDEO

Te-ar putea interesa și: Cum afli doar uitându-te în oglindă ce culori ți se potrivesc. Mariana Romanică: „Acesta este cel mai simplu truc” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel