Cum ne putem îmbrăca bine cu bani puțini. Mariana Romanică: „Degeaba cumperi haine, dacă nu le amortizezi”

Data publicării:
Mariana Romanică, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Mariana Romanică, Spectacola

Mariana Romanică, consultant de imagine, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum ne putem îmbrăca bine, cu bani puțini. 

Mariana Romanică, consultant de imagine, a fost invitata Andreei Cercel, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, acolo unde a vorbit despre tendințele anului 2024, dar și despre cum putem să arătăm bine, cu bani puțini. 

Cum ne putem îmbrăca bine cu bani puțini

Mariana Romanică susține că este important ca toată lumea să știe să-și calculeze bugetul și să-și aloce timp pentru acest lucru. Totodată, specialista a precizat că trebuie să ținem cont de culoarea care ni se potrivește, de forma corpului, dar și stilul vestimentar. 

„Bineînțeles că ne putem îmbrăca cu bani mai puțini. Recomandarea mea, pentru toată lumea, este să-și calculeze bugetul, pentru a-și cumpăra hainele și să-și aloce timp pentru o mică introspecție și o cunoaștere de sine. Degeaba cumperi haine, dacă nu le amortizezi. Noi avem dulapul plin, dar nimic de îmbrăcat și tot timpul cumpărăm o piesă sau o ținută pe care nu o mai utilizăm cu celelalte lucruri de acasă. Dar, dacă fiecare femeie și-ar cunoaște adn-ul stilistic, așa cum îl numesc eu, culorile potrivite, forma corpului și stilul vestimentar, ar putea să își selecteze toate alegerile, toate hainele, în funcție de aceste trei variabile, culori, croi și stil, iar în felul acesta, toate hainele se potrivesc între ele, toate hainele îți vin bine și toate hainele te reprezintă, îți vine să le porți, te bucuri de ele”, ne-a spus Mariana Romanică, consultant de imagine.

Citește și: Cum alegi accesoriile potrivite. Florin Burescu, secretele unei ținute impecabile. Evenimentul unde nu ai voie să greșești niciodată

Cele mai frecvente greșeli vestimentare. Designerul Iselin Dimitri ne învață cum să le evităm: „Acest lucru îl putem corecta foarte ușor”

Cum te îmbraci în 2024, pentru a fi în pas cu moda

Mariana Romanică ne-a vorbit și despre tendințele anului 2024. 

„2024 deja prezintă microtrenduri, sunt trenduri care funcționează pentru o perioadă scurtă de timp. În timp ce vorbim, aceste microtrenduri chiar se schimbă și ele sunt cumva accelerate de creatorii de conținut. Trendul cel mai mare în momentul de față este un aspect de soție a celor din mafia siciliană, ca să zicem așa, cu haine negre, dresuri negre, puțin sexy, ochelari mari și haină e blană, multe bijuterii de aur veritabile și cu valoarea sentimentală, un pic dusă în zona glamour chiar și în miezul zilei. Trendul este cumva și în ideea de sustenabilitate, de a scoate de la naftalină haina de blană a mamei, iar pe lângă asta avem și trendurile mari ale sezonului care urmează.”, a declarat Mariana Romanică, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola.

Vezi și: Ce facem cu hainele pe care nu le-am mai purtat de mult timp. Florin Burescu: „Ajungi să ai un dressing dezordonat, inutil”

Culoarea „vedetă” a anului 2024

„Ca în fiecare an, avem și o culoare vedetă, care acum este Peach Fuzz, o nuanță de piersică- somon, o culoare caldă și deschisă. Toată lumea e contrariată de această alegere, pentru că este o culoare care nu se potrivește atâtor tipologii cromatice, se potrivește la mai puține persoane, celor care au trăsături calde, piele deschisă, ochii verzi, ei sunt excepția.”, a continuat specialista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel