Petru Călinescu, hotărât să facă o schimbare în România. Cum pune țara la cale fiul lui Florin Călinescu: „Țin la țara mea” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Petru Călinescu are planuri mari în România. El a dat Regatul Unit pe țara natală.

Petru Călinescu, artist desăvârșit, a fost invitat în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News. Artistul s-a făcut observat de la o vârtsă destul de mică în ceea ce privește scena artistică, el numărând mai multe pasiuni.

Vezi și: „O să fac un show în care să mor în direct”. Florin Călinescu, declarații neașteptate: „Se apropie momentul”

Pe lângă muzică, în special jazz, el se declară și un iubitor de actorie, arătând astfel dezvoltarea multilaterală la care a lucrat invitatul de-a lungul timpului.

Pașii l-au dus în Regatul Unit, acolo unde a lucrat intens la visul său și unde a reușit să își dea seama ce alegere bună făcuse încă din timpul școlii generale, atunci când a decis să parcurgă drumul artistic muzical.

El s-a întors din Vest tocmai pentru a aduce cunoștințele, zis și „know-how”-ul, dintr-o țară foarte dezvoltată, fiind pe deplin sigur că dorește să „pună umărul la treabă” aici.

Deși nu pot fi comparate oportunitățile autohtone cu cele din Regatul Unit, cel puțin în ceea ce privește o carieră muzicală, Petru Călinescu este hotărât  să ducă mai departe numele familiei sale. De asemenea, alături de Maximilian Muntean formează trupa „New Vegas Show”.

Vezi și: Florin Călinescu, după prestația lui Gheboasă: "Băiatu' n-are nici o treabă cu muzica. Periculoasă e înregimentarea publicului"

Petru Călinescu ne-a spus că mereu s-a lăsat ghidat de intuiție, iar de cele mai multe ori nu a fost trădat de aceasta. Drept dovadă, el este gata să facă tot ce poate pentru dezvoltarea industriei muzicale din România, folosind Jazz-ul drept principală unealtă în parcursul său.

„Așa am simțit. Mă călăuzesc după simțul ăsta de cele mai multe ori în viață, constat că e corect. M-am gândit și acolo să încerc ceva (N.R. În Regatul Unit). M-am gândit că aici în țară pot veni și să aplic ce am învățat pentru că acolo aș fi fost doar unul dintre mulți alții care fac asta. Sunt foarte mulți oameni talentați și sunt foarte multe oportunități. Nu pot spune că sunt naționalist, dar țin la țara mea. Se pot face și aici lucruri extraordinare și sunt convins de asta. Vreau să pun umărul la asta.”

 

„E clar că ce fac eu e de nișă. E o nișă mai mică, dar foarte loială, îmi și plac lucruri care se întâmplă în mainstream, dar respect orice artist care umple sala de spectatori, înseamnă că face ce trebuie, chiar dacă mie, personal, nu-mi place.”

Am mai aflat despre fiul lui Florin Călinescu că este o persoană spirituală, iar cariera sa artistică este puternic influențată și de „credința” pe care acesta o poartă în suflet. 

„Consider că toată viața am ceva de învățat, absolut. Aceste daruri de a cânta, de a avea talent, fiind și o persoană spirituală, le văd ca pe ceva ce trebuie să „transmită”.

Cred în Dumnezeu, dar nu sunt neapărat un om „bisericos”, dar sunt un om spiritual și cred că există cu siguranță ceva mai presus de noi și în care nu ar trebui să credem neapărat, dar cred și simt că există anumite energii și că trebuie să rămânem conectați în permanență. Și El are o contribuție în toată reușita mea. Cred și am observat, și simt asta.”

Vezi și: Petru Călinescu, între actorie și jazz, la Oracolul Vedetelor / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel