Petru Călinescu, între actorie și jazz, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Petru Călinescu este invitat în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Petru Călinescu este invitatul săptămânii în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News. 

Pasionat de actorie, dar și de muzică, Petru Călinescu a pășit în lumea artistică încă de la o vârstă extrem de fragedă, când a început să studieze pianul. În școala generală a venit însă și pasiunea pentru jazz, care s-a dezvoltat rapid și care s-a păstrat până astăzi, când, alături de Maximilian Muntean, acesta formează trupa „New Vegas Show”.

„Părinții mei m-au expus și la partea aceasta, nu m-au forțat niciodată. Cumva nu am simțit niciodată că sunt forțat într-o direcție, lucru pe care mi-l soresc să-l fac cu băiețelul meu, sunt tătic al unui băiat de 5 ani, încerc să fiu și eu la fel, să-l expun, dar nu să-l împing către un lucru care mi-ar plăcea doar mie, iar lucrul acesta l-au făcut și părinții mei. Eram luat de mic în culise și mi-a plăcut.”, ne va spune Petru Călinescu în cadrul emisiunii.

 

Chiar dacă și-a terminat studiile în Marea Britanie, Petru Călinescu și-a dorit să se întoarcă în țara natală pentru a-și desfășura activitatea și pentru a contribui la evoluția acestei industrii în România, după cum ne spune chiar el, în cadrul emisiunii. Nu s-a gândit niciodată să aleagă alt drum, întrucât viața artistică l-a fascinat încă din copilărie, când își însoțea adesea părinții în sălile de spectacol și se proiecta mai mereu ca fiind chiar el personajul principal al pieselor de teatru. În prezent, pe lângă activitatea pe care și-o desfășoară în lumea jazz-ului, Petru are diferite proiecte în desfășurare și cu Opera Comică pentru Copii, dar, în paralel, este și antreprenor.

La rândul lui tată a unui băiețel minunat, Petru Călinescu ne dezvăluie ce educație își dorește să-i ofere micuțului, dar și care este relația acestuia cu bunicul său, Florin Călinescu, cei doi asemănându-se extrem de mult, după spusele sale. 

Cu toate aceste subiecte, dar și cu altele la fel de interesante, precum copilăria și sfaturile primite de acesta de la tatăl său, Florin Călinescu, vă așteptăm vineri, 27 octombrie, la Oracolul Vedetelor. 

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 27 octombrie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                       

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                      

Site: https://www.spectacola.ro/                       

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola     



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel