Florin Călinescu, după prestația lui Gheboasă: "Băiatu' n-are nici o treabă cu muzica. Periculoasă e înregimentarea publicului"

Florin Călinescu, captură video YouTube. Gheboasă, captură video YouTube
Descriere foto: Florin Călinescu, captură video YouTube. Gheboasă, captură video YouTube

Florin Călinescu a fost întrebat de Răzvan Dumitrescu ce părere are despre scandalul izbucnit în urma prestației lui Gheboasă de la Untold. 

Călinescu spune că Gheboasă nu are nici un fel de treabă cu muzica, dar dacă are fani, nu-l poate contesta. Florin Călinescu spune că i se pare periculoasă înregimentarea publicului. 

"Ești primul care mă întreabă și chiar vrea un răspuns. Eu nu am o problemă cu festivalul, cum trebuie să se desfășoare el. Eu nu mai am cum să schimb părerea mea despre muzică. Mie mi se pare periculoasă înregimentarea publicului. Vin niște oameni acolo și pun niște computere la treabă. Am înțeles că se și consumă niște lucruri p-acolo. Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși. Eu nu spun că trebuie să cântăm în continuare 'Yellow Submarine'. Băiatu' în sine (Gheboasă-n.r.) nu are nici o treabă cu povestea asta numită muzică. Dar dacă în sală sau pe stadion vin consumatorii acestui gen, ce treabă am eu să-mi dau cu părerea? Că erau mulți minori acolo e problema părinților lor. La ora aia." a spus Florin Călinescu la emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3. 

 

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 14 aug 2023, 07:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience